Parterapi

Session Start: Fri Oct 06 20:38:57 2006
[20:37] *** Now talking in #SHrink2fit

[20:44] <Traxy> Det var en helt annan dag, en fredageftermiddag, faktiskt. Han hade precis varit och fått sig ett mål mat och var nu tillbaka på sitt kontor. För att fördriva tiden lite grann så övar han sig på några tjusiga kampsportsrörelser i luften. Att Traxy säger “kampsporter” jämt och inte specifierar t.ex. Judo, Karate, Kung Fu eller liknande är för att hon inte har en aning om såna där saker, men skulle gärna lära sig, och besides, Tompa kan säkert flera olika saker.

[21:16] <sparv|borta> Avery har precis övat färdigt på förvandlingskonstläxan och känner sig rätt säker på att Amend inte kommer att bli sur på att han övat dåligt, för det har han inte, även om det är på gränsen. Nu sitter han i sällskapsrummet och väntar på att Phatt skall komma dit, så att de kan gå till kuratorn, något han verkligen inte sett fram emot, men förhoppningsvis kan det bli bättre av det.

[21:19] <Traxy> Tom har idag på sig ett par lite vidare byxor, som ger lite bättre rörlighet än vanliga långbyxor, och han har en ganska tajt, kortärmad, v-ringad tröja på sig som definitivt inte är helt osmickrande. Håret är väl inte riktigt lika prydligt som det varit på morgonen, men det gjorde honom inget. Det var ju helg nu!

[21:34] <Angfiel> Phatt tänker inte komma försent, så därför är hon mer än klar att gå när hon kommer ner till sällskapsrummet och möter upp med sin pojkvän. Hon tycker om att kalla honom för det då hon inte vet hur länge det kommer gälla för. “Hej, bästa vi går” menar hon och börjar gå på en gång mot portsätthålet. Hon bara hoppas att det här kommer funka.

[21:42] <sparv|borta> “Hej.” Avery nickar lätt och reser sig. Han tror inte att det kommer att göra det. Kuratorn kommer säkert att ställa sig helt på Phatts sida och ge honom skulden för allt, tror han i alla fall, och han är inte så säker på att han vill ha människan på sin sida heller.

[21:54] <Angfiel> Phatt tänker sig inte ens att det ska ha att göra med sidor så att någon får rätt eller fel. Det ska ju ha att göra med att de ska komma överrens igen. (de går dit va) Väl framme så knackar Phatt på dörren även fast de säkert var väntade.

[21:58] <sparv|borta> Avery har egentligen bara lust at sucka åt det hela, men gör inte det eftersom han har bestämt sig för att det knappast kan bli sämre av att prata med den här kuratorn.

[21:58] <Traxy> Tom avbryter sig mitt i en rörelse och går för att öppna dörren. Utanför hittar han två elever, Phatt och någon som liknade Elias Woodrow tillräckligt för att han ska inse att det måste vara Avery det här. “Hej, kom in,” säger han och stänger dörren om dem när de kommit in. “Slå er ner.”

[22:01] <sparv|borta> “Hej”, säger Avery något vaksamt och sätter sig på något lämpligt ställe. Han är rätt mycket längre än Elias, men har samma blonda hår och blå ögon, även om hans hår är längre och rätt ostyrigt. Han har på sig en vit t-shirt med svart tryck som sitter åt såpass mycket att man inte kan undgå att märka att han har en hel del muskler, ett par mörkblå jeans som inte r utsvängda och svarta converse.

[22:06] <Angfiel> Phatt ler lite svagt åt mannen och slår sig ner bredvid Avery eller om han inte sätter sig före henne så sätter hon sig där hon satt förra gången hon var där. “Tack för att vi fick komma” säger hon artigt i hopp om att Tom ska märka att hon inte vet vad hon ska säga att han får inleda samtalet.

[22:07] <Traxy> “Ingen orsak,” lyder genast svaret, och han är inte sen att fortsätta. “Om vi ska börja någonstans, då… Hur länge har ni varit ihop?”

[22:22] <sparv|borta> “Ungefär två år”, svarar Avery efter att ha tänkt i några sekunder. Det är ändå rätt länge för att vara första förhållandet.” Han skruvar en aning på sig och känner sig rätt olustig, men försöker att inte visa det. Bara han inte måste dela med sig av sina känslor, för det är något han har vissa problem med.

[22:32] <Traxy> “Imponerande,” instämmer han, eftersom det var ganska ovanligt att hålla ihop så länge när man fortfarande gick i skolan. “Vad var det som du såg hos Phattsiny när ni först blev ihop, Avery?” Samma fråga skulle han alldeles strax komma att ställa även till henne, men eftersom det var Avery som talat först, så var det han som först fick frågan.

[22:42] <sparv|borta> Det tar ett tag innan Avery svarar. “Allt tror jag. Jag fick inte nog av henne liksom.” även om han pratar om Phatt i tredje person ser han på henne och ler svagt. För det mesta gäller det fortfarande. “Men det kunde jag såklart inte erkänna”, TILLÄGGER HAN UTA NATT RIKTIGT TÄNKA SIG FÖR.

[22:42] <sparv|borta> (JÄVLACAPS)

[22:55] <Traxy> Han nickar lite, och noterar det där svaga leendet, men utan att göra något väsen av det. “Vad var det som du såg hos Avery när ni först blev ihop, Phattsiny?”

[23:13] <Angfiel> “Han var så mysig liksom.” svarar Phatt efter att hon faktiskt smalat sig från sitt lilla fånflin när Avery sagt att hon var så bra hela hon. “Han var lite äldre och så var han liksom… ja han behövde en vän och det behövde jag också och jag trivdes med honom. Sen så insåg jag att jag tyckte om honom mer än så och ja… han var liksom så snäll och perfekt.”

[23:18] <Traxy> “Har dessa saker förändrats efter två år, eller ser ni fortfarande samma kvaliteter hos varandra?” Det här var mer sådant han var van vid, även om paret i fråga inte varit gifta i tjugo år och hade problem med sexlivet och låg i valet och kvalet om de skulle skiljas eller inte.

[23:20] <Angfiel> Phatt skakar på huvudet. “Nej han är lika snäll och så.” svarar hon. Sen hade han inte lika mycket tid till henne men väntar med det tills Avery också sagt sitt i frågan. Han kanske tyckte att hon hade förändrats.

[23:28] <sparv|borta> “Nej, för det mesta känns det inte som om något har förändrats, i alla fall inte till det sämre, men ibland, som i astronomitornet, är det annorlunda.” Avery blev i alla fall rätt ledsen då, och det krävs inte mycket för att räkna ut att Phatt också blev det.

[23:30] <Traxy> Själv hade han inte en aning om vad som hänt i astronomitornet, och han ville inte snoka heller. “Håller du med om det, Phatts? Att det som skedde i astronomitornet var… annorlunda?”

Session Close: Fri Oct 06 23:37:13 2006

%d bloggers like this: