KVF1b – James, Lyra, Mal

**** BEGIN LOGGING AT Mon Jun 18 22:00:09 2007

[22:47] <Angfiel> “Idag så ska vi testa oss i de kunskaper som ni har fått under året. Vi kommer flyga följa john och eller kanske följa tomteluva eftersom det är jag som har den och det är mig ni ska följa. Vi sätter igång direkt så det är bara att ta en kvast och upp i luften så ska ni imitera precis allt som jag gör. Ett led bakom mig bara, ni kommer fatta snabbt.” menar han medan han sätter fast en backspegelsliknande sak på kvasten så att han ska kunna se dem även på kvasten.

[22:52] <Dempan> Lyra tar en kvast och ställer sig efter Professorn. Hon skrattar åt Professorn tomteluva skämt tills hon biter sig i läppen och bestämmer sig för att bli seriös. Professorn hade verkligen bra humor.

Jun 18 22:08:06 <Traxy>    Mal skiner upp – detta lät ju riktigt bra. Följa tomteluva! Det var ganska roligt att flyga, fast han är ändå mycket tveksam till att försöka söka till quidditchlaget nästa år. Det var inte riktigt hans grej det där med quidditch, egentligen. Det fanns andra sporter som var mycket roligare. Och lugnare.

Jun 18 22:11:41 <sparv|borta>    James tycker att det låter som något man gör när man är fem eller så, förutom han för när han var fem var han med sin pappa jämt, och det var inget positivt. Han spänner sig och gör sig beredd på att rycka åt sig en av de bättre kvastarna när de skall börja flyga, för han vill inte tillhöra töntarna i slutet av raden på grund av att han fått en dålig kvast. Det kan någon jävla tönt få istället för honom.

Jun 18 22:14:17 <Angfiel>    Väl uppe i luften med alla eleverna så börjar Proteus att flyga ganska så långsamt för de ska få värma upp lite. Han gör några lätta svängar åt alla håll som man kan göra lätta svängar åt och han fösöker sig på en lättare dykning för att se om alla hänger på som de ska. Detta ska alla klara, det är nästan löjligt enkelt.

Jun 18 22:16:07 <Dempan>    Lyra som är första eleven bakom Professorn hänger med i alla svängar och dykningen. Lyra älskar när vinden piskar mot ansiktet när man flyger.

Jun 18 22:16:57 <sparv|borta>    När ingen ser tacklar James en tjej som flyger sämre än honom så att han kan flyga om och därmed hamna länre fram. Han tacklar inte farligt hårt så hon hålelr sig kvar på kvasten, men det kan ändå tyckas vara lite fult eftersom han är kille och hon bara tjej, men skall sanningen fram så kan James inte bry sig mindre, för hon är säkert rik och bortskämd och har konstiga föräldrar.

Jun 18 22:17:53 <Angfiel>    Han fortsätter sedan att flyga uppåt lite och sedan är det slut med meserier för de måste ju visa att de kan flyga också, inte bara söndagsflyga som de håller på med just nu. Det är visserligen ganska så kallt och det blir inte varmare för att de ökar farten men det struntar han i. Han gör några snäva svängar och accelererar sedan upp farten ganska så rejält och efter ett par femtiometer med hög fart svänger han neråt och gör en snygg sväng i luften. De borde hänga med där också men det är ändå svårare än innan.

Jun 18 22:20:01 <Dempan>    Lyra hänger efter Professorn och hon tyckte inte att det var så speciellt svårt ännu men hon förstod att det skulle bli svårare och svårare. Lyra njöt verkligen av flygturen.

Jun 18 22:20:20 <Traxy>    Det var faktiskt ganska enkelt, instämmer den irländske gossen där han sitter på sin kvast och flyger lojt efter professorn i en maklig takt. Lite tråkigt var det, så han blir glad när han får flyga lite snabbare och svänga och ha sig. Trots att det var kallt och han hellre ville kura ihop sig framför brasan i Ravenclaws sällskapsrum ihop med en bra bok.

Jun 18 22:23:04 <sparv|borta>    James flyger efter och tävlingsinstinkterna griper honom definitivt. Han vill vara bäst, för det är han aldrig annars, men är tyvärr inte det nu heller, utan får nöja sig med att bara vara bland de bästa. han ser sig om efter lämpliga offer oh knuffar till en kille lite så att han hamnar ur kurs så att han kan flyga förbi.

Jun 18 22:23:30 <Angfiel>    När alla elever klarar av det också så ler Proteus men kan inte ge dem så mycket beröm eftersom inte alla ens skulle höra det. Istället fortsätter han att flyga snabbare och mer avancerat under lektionens gång. Som sagt alla borde hänga med men det lär bli svårt för dem som har det svårt. Han gör en snäv sväng åt höger och sedan en rejäl dykning för att sedan flyga uppåt. När de är rejält svettiga och utmattade så landar han igen och ger dem allt det beröm som han skulle gett dem annars också uppe i luften men inte kunnat.

Jun 18 22:45:42 <Traxy>    “Sluta knuffas!” muttrar Mal för sig själv när en kille han kände igen ifrån sitt eget elevhem knuffar till honom. Vilken fräckhet! Han kunde väl flyga åt sidan eller?! Knuffas sådär! Kanske skulle han gå till professor Amend och säga att hans jämnåriga elevhemskamrat är otrevlig på kvasten? Bah. Han är lite sur, men gör ändå sitt bästa för att följa med i svängarna och flygningen uppåt och nedåt och liknande. Det var kul när det hisnade i magen. När de slutligen landar, så har han nästan glömt bort den där knuffen.

Jun 18 22:50:32 <sparv|borta>    James ignorerar det totalt och flyger bara vidare. Det går rätt bra för honom, men han inser snabbt att om han skall bli bäst i klassen måste han nog sabotera för vissa av de andra. han vet inte rikigt hur han skall göra det, utan landar bara, ganska dåligt eftersom han är upptagen med att tänka. Quidditch har han inga planer på att börja spela, för han gillar inte lagsporter, förutom fotboll förståss.

Jun 18 23:27:29 <Angfiel>    “Tack för lektionen allihopa, ses igen efter jul” ropar han till dem alla och börjar samla in kvastarna.

Jun 19 01:01:02 <Traxy>    “God jul!” hälsar Mal innan han lämnar in sin kvast till läraren och skyndar sig in i värmen i skolan.

**** ENDING LOGGING AT Tue Jun 19 01:02:57 2007

%d