Takeshi vill bli sökare i Slytherinlaget

**** BEGIN LOGGING AT Fri Feb 01 15:03:35 2008
Feb 01 15:03:35     Now talking on #kvastflygarlekar

Feb 01 15:10:53 <Ninja>    Takeshi Kimura står nere på Quidditchplanen en kall söndagmorgon i början av skolåret. Natten har varit regnig, och nu ligger dimman tjockt kring målstolparna. Han är inte ensam, trots att många elever nog skulle valt att stanna inne en dag som denna. Stora delar av Slytherins quidditchlag är också på plats, tillsammans med en klunga förväntansfulla flygare som hoppas kunna sno åt sig platser i laget. Takeshi är, inte helt otippat, en av de som vill in. Sökare, tänker han bittert där han står i sin aerodynamiskt designade flygdräkt och med den blanksvarta kvasten i ett fast grepp. Han ville inte bli sökare, inte egentligen. Allt var den där Merulas fel. Han kan känna hur hennes blick borrar sig in i honom, trots att det knappt går att se Slytherins läktare härifrån. Hade det inte varit för hennes närvaro hade han nog försökt komma på ett sätt att slingra sig ur sitt löfte, men som det var nu skulle han inte komma undan utan att förlora ansikte, något han absolut tänker undvika. Nej, han var ordentligt fast i klistret här. Förhoppningsvis hade de extra timmarna träning hjälpt tillräckligt för att han skulle få platsen, för han tänker fan inte söka utan att få en position, oavsett vilken det nu blev.

Feb 01 15:39:11 <Traxy|ibland>    Agatha tycker varken om råkalla, dimmiga vintermorgnar eller ja, morgnar överhuvudtaget. Hon har ordentligt med kläder på sig för att inte frysa, och hon surar lite över att hennes kinder redan är blossande röda, trots att de bara sett ett par stycken hoppfulla quidditchkandidater hittills, och det var en drös fler som skulle söka dessutom. De skulle säkert inte vara färdiga förrän till lunch! Suck. Hon blänger surt genom den grå pälsen i rocken mot den väntande kön med elever. En drös bollar regnar ner på marken och strax därefter dimper en liten utpumpad andraårselev ner också. Hon fnyser åt honom, eftersom han inte lyckats fånga mer än ett par stycken, och tecknar åt honom att ge sig av och det kvickt. “Nästa!”

Feb 01 15:56:44 <Ninja>    För enkelhetens skull är det nu Takeshis tur. Den unge Slytherinaren strosar så lugnt han kan fram till Agatha och bugar nästan för henne när han stannar till framför henne. “Takeshi Kimura, andra året.” Identifierar han sig själv med, och försöker svälja ner den värsta nervositeten. Det var trots allt en stor grej att komma med i laget, och han vill ogärna misslyckas. Å, det fanns alltid fler år, har han hört, men det duger inte. Att inte få platsen i år skulle betyda att han var en nolla, en ingenting, och han skulle inte nedlåta sig själv till samma förnedring två gånger. Nej, det är nu eller aldrig som gäller. “Jag vill bli sökare.” Förtydligar han, ifall att Agatha frågar, och annars bara för att fylla vad han upplever som pinsam tystnad.

%d bloggers like this: