STF6b – Agatha

**** BEGIN LOGGING AT Wed Jun 11 13:13:31 2008

Jun 11 13:20:03 <room101>    Det har gått ett par veckor in på kursen i spöktransferens. Ännu har ingen lyckats utföra någon perfekt transferens, utan glömt lite kroppsdelar kvar eller inte lyckats alls.

Jun 11 13:22:04 <Traxy>    Vid det här laget så har Agatha inte lyckats att trolla bort ens minsta tånagel eller ögonfrans, vilket hon stör sig något enormt på. Hon borde ju kunna det här, för tusan! Hon av alla människor! Det fanns en viss stolthet hos flickan, som hade en avsevärd buckla på sig på grund av detta. Hon tänkte inte låta det påverka henne, eftersom hon hade planer på att lyckas den här gången.

Jun 11 13:22:13 <room101>    Adelaide Wallace, deras instruktör, står mitt i Stora Salen och pratar med någon av eleverna innan de börjar.

Jun 11 13:29:15 <Traxy>    Den blonda Slytherinflickan står med sin strama tofs och ser sur ut. Hon ville lyckas med detta en gång för alla, för hon tänkte inte skämma ut sig längre!

Jun 11 13:35:44 <room101>    Rullbanden är såklart också på plats i salen, och vid en av väggarna på salen har det satts upp ytterligare tre väggar, så att det bildar ett litet rum. “God dag”, hälsar Adelaide högt när alla elever, eller i alla fall de flesta, har kommit dit. Idag ska vi fortsätta att öva på rullbanden. Ni jobbar självständigt med dem, och kan prova att ha dem på lite olika avstånd och så. Är det någon som lyckas helt idag så har jag en annan uppgift också. Som vanligt gäller de tre B;na vilka ni bör kunna nu. Glöm inte bort dem! Fint, ni kan sätta igång och jobba direkt.”

Jun 11 13:50:59 <Traxy>    Bestämmelseort, Beslutsamhet och Behärskning, tänker Agatha som sätter igång med uppgiften. Hon bestämmer sig för att hon ska hamna innanför bandet, försöker känna sig oerhört beslutsam inför detta och så var det det där med behärskning. Det var väl hennes svagaste sida egentligen… När hon har fått öva ett antal gånger lyckas hon till slut att transferera sig. Tyvärr är alltifrån midjan och nedåt kvar på ursprungsplatsen. Hon försöker att låta bli att hyperventilera, eftersom det faktiskt var ganska läskigt att gå av på mitten.

Jun 11 14:05:06 <room101>    Adelaide ser snart vad som hänt och kommer dit för att hjälpa henne loss. Att arbeta som instruktör har gjort henne lite till en expert på den här typen av olyckor. “Så, håll dig bara lugn så ska det gå bra”, säger hon lugnt och sansat. Mycket riktigt så tar det inte lång stund innan Adelaide får loss henne. “Bra försök i alla fall! Glöm inte att hela kroppen ska följa med till bestämmelseorten bara.”

Jun 11 14:07:59 <Traxy>    Det var svårt att låta bli att säga ‘nähäää, det meeeeenar du inte?!’ till instruktören, men Agatha anstänger sig och lyckas hålla tyst. Hon säger ett kort “tack” istället innan hon fortsätter att öva. Det var ingen bra idé att vara otrevlig mot en ministerieanställd. Farbror A skulle misstycka. Han jobbade ju trots allt på Ministeriet han ocskså. Nej, bättre att försöka vara trevlig. Eller åtminstone försöka undvika att vara direkt otrevlig. För varje försök som går blir hon i alla fall lite bättre på det hon håller på med.

Jun 11 14:19:50 <room101>    Adelaide går vidare till nästa elev som behöver hjälp. Det dröjer inte så länge innan nästa elev splittrar sig, och hon får skynde sig dit för att hjälpa denna.

Jun 11 14:25:41 <Traxy>    Och så pågår det förmodligen ett bra tag. När Agatha till slut lyckas förflytta sig och ha alla kroppsdelar intakta blir hon ganska paff… men på ett bra sätt. Äntligen! Hon behövde inte skämmas längre! Hon försöker några gånger till för att försäkra sig om att det inte bara varit en lycklig slump att hon lyckats, men nej. Tydligen så hade hon fått kläm på saken nu! Tyvärr kunde de ju inte transferera sig ifrån skolområdet, men… ja. Det skulle vara perfekt att kunna transferera sig istället för att behöva åka hem med tåget när sommarlovet skulle börja.

Jun 11 15:03:05 <room101>    Det börjar närma sig slutet på passet, och Adelaide samlar ihop eleverna. “Okej, ni har jobbat kanonbra idag. Flera av er har också lyckats transferera er helt, jättebra. Nästa gång går vi vidare och jobbar med lite svårare övningar. Glöm inte bort att läsa på i brochyrerna ni fått om transferens. Har ni inga frågor så får ni gå, trevlig fortsatt helg allesammans!”

Jun 11 15:05:18 <Traxy>    Agatha samlar ihop sina saker – vilket egentligen var typ väskan och en mantel, och går därifrån. Hon hade inte mycket till övers för folk som skulle göra sig till och tacka för lektionerna. Varför skulle man tacka någon som var anställd och avlönad att göra sitt jobb? Nej, det var bara fånigt. Hon är i alla fall glad över att hon äntligen lyckats med att transferera hela sig. Nästa gång kanske hon kunde öva sig på det där rummet.

%d bloggers like this: