Laytons fagra jungfru

**** BEGIN LOGGING AT Fri Jan 18 15:08:33 2008
Jan 18 15:08:33     Now talking on #Denfagrajungfrun

Jan 18 15:15:55 <Traxy>    Agatha är faktiskt ute på quidditchplanen den här gången. Kanske är det ett fåfängt försök att knapra åt sig stats åt flickan, eller så är det för att hon rimligtvis borde synas till där någon gång om hon ska vara kapten för laget och sådant. Hon är i alla fall fullt upptagen med att göra någon form utav situps genom att hänga i knävecken ifrån en svävande kvast. Det var en sak hon kommit på och ville testa för att hon skulle kunna tvinga resten av laget att göra det. Det var jobbigt som fasen och hon njuter lite utav hur laget skulle gnälla på henne för detta. Det blonda håret är förvisso i en tofs, men det är inte så platt och stramt som hon tycker om, och dessutom är hon högröd i ansiktet av ansträngningen. Träningskläderna är svettiga också, eftersom hon har hållit på en bra stund med olika träningar, så hon är definitivt inte någon fager jungfru just nu. Kanske kunde hon vara fager lite senare, efter en dusch, men jungfru… njae, det tåget hade gått..

Jan 18 15:20:47 <Leffe>    Layton har stått och beundrat flickan hela tiden när hon har haft träning, det vackra gyllene håret som fladdrade lätt i vinden (om så i hästsvans eller löst), den smidiga kroppen som lätt manövrerar sig på kvasten och hennes underbara ögon, som han förvisso inte kunde se från marken, men som han kan tänka sig glittrar av kärlek. Han har samtidigt undrat hur han nu ska lyckas få tag på en bit av flickans hår.

Jan 18 15:29:19 <Traxy>    Eftersom hon är fullt upptagen med att låta bli att låta mjölksyran i magmusklerna övertyga henne om att byta till en annan position så har hon inte lagt märke till Layton. Å andra sidan, varför skulle hon lägga märke till honom? Han var en obetydlig småunge. Hon kunde inte ens använda honom till något roligt, för han var lite för ung för det. Dessutom var han alldeles för romantisk för hennes smak också. Blä.

Jan 18 15:42:46 <Leffe>    Layton kommer på en brilliant idé som kanske inte kommer vara så himla brilliant när man tänker på konsekvenserna men eftersom Layton sällan gör det så… ja. Sagt och gjort han springer fram till flickan och i ett virrvarr av svart skolklädnad pressar han en kram om henne där hon hänger och samtidigt lyckas han skära av några hårstrån med trollstaven. Hon borde inte märka håren men att en hufflepuffare plötsligt invarderar hennes personliga utrymme lär vara smärtsamt uppenbart. Han lägger kvickt ner håret i sin ficka och har lust att skrika av glädje då delar av hans kropp faktiskt lyckats nudda delar av hennes kropp.

Jan 18 16:04:11 <Traxy>    Överrumplad? Javars. Det är väl det minsta man kan säga. Asförbannad? You bet. “Vad i självaste håller du på med, hönshjärna?!” Om Agatha visste att hon precis citerat en viss Disneyfilm hade hon behövt en mental renskrubbning, men nu visste hon inte det. Istället så tar hon sig ner på marken i ett försök att återfå en viss dignity. De kalla, ljusblå ögonen utstrålar verkligen inte någon kärlek. Om hon inte varit rädd för att någon skulle kunna se henne hade hon förmodligen glatt misshandlat honom vid det här laget.

Jan 18 16:06:39 <Leffe>    “Ja…du…” Layton stammar beundransvärt när han inser att hon faktiskt pratar med honom. Hennes ljuva stämma tyckte att han var värdig att prata med! Den lilla brunhåriga pojken med de runda glasögonen skulle kunnat spricka av glädje där på stört. “Duärdetvackrastesomfinns.” hasplar han snabbt fram, väldigt likt hur Harry bjuder ut Cho på balen i femte filmen.

Jan 18 16:23:59 <Traxy>    “Bah,” säger hon bara till svar. Om han inte var 12 så hade hon kunnat leka med honom, men det gick bara inte med en 12-åring. Det var lite äckligt, rent utav. “Skicka en uggla istället. Du stör. Stick medan du kan.” Hon har nämligen nu plockat upp sitt slagträ och slår det lite lojt mot handflatan på ett sätt hon hoppas ska vara tillräckligt hotande för att han ska kunna förstå budskapet.

Jan 18 16:52:41 <Leffe>    Han fick skicka en uggla till henne! Hon ville att han skulle skriva ett brev till henne! Åh han skulle så skriva en dikt som beskrev hur vacker hon var eller ett brev om hur han kände… åh så svårt. “Tack!” utrbritser han tacksamt och kilar sedan iväg för att genast börja författa på det där brevet. Flickans hår leker han förstrött med i handen medan han springer in i slottet igen.

Jan 18 16:58:45 <Traxy>    Agatha blänger bara efter honom. Äckliga lilla småunge. Han skulle säkert inte ens vara god ihop med majonäs. Inte för att hon åt majonäs särskilt ofta. Hon tyckte bara inte att det var gott, inte att det var fullt av kalorier. Kalorier visste bättre än att våga försöka påverka hennes kropp. Med ett surt muttrande tar hon sina saker och bestämmer sig för att gå och duscha. Hon hade tappat koncentrationen.

%d