KVF1b – Adrian, Astyanax, Xanthia

**** BEGIN LOGGING AT Thu Jun 26 09:33:51 2008

Jun 26 09:36:37 <Traxy>    Det är en gråmulen eftermiddag, men det hade inte blivit särskilt kallt än, även om det var i slutet av oktober nu. Orion står med gubbkeps på huvudet, knästrumpor och knickerbockers på benen och en kavajjacka eller något sådant där. Den här gången är det inte gulrutigt, utan i brun tweed, what ho! Kvastarna ligger utlagda i två rader som vanligt.

Jun 26 09:40:57 <Leffe>    Xanthia Giblin kommer nerskuttande till platsen med sin bronsblå halsduk virad om halsen, för hon är lite frysen av sig flickan, och utropar “Hej professorn” glatt när hon ser vilken som ska ha dem. Hon tyckte om den ordinarie läraren också som hon haft hela tiden under resten av året men det var alltid kul med den här också. Konstigt att ett ämne kan ha bara bra lärare medan andra ämnen kan ha bara dåliga, trots att detfinns en hel del lärare på skolan. “Fin dag idag va, jag är alldeles mätt nu för jag åt en frukt innan det är gott med frukt jag åt ett äpple vad tycker ni om för frukt?” sedan inser hon att Azzy kanske finns i närheten och letar med blicken efter honom.

Jun 26 09:43:18 <Traxy>    Adrian Aldwych är inte lika övertygad om Dimblebys förträfflighet, snarare tycker han att läraren är en idiot eftersom han tvingar honom till att ta lektioner i kvastflygning när han faktiskt redan kan flyga så det så. Den ganska korta, blonda Slytherinpojken sällar sig till resten av eleverna och stönar inombords när han får syn på Xanthia. Mer korkad unge fick man fan leta efter. Bortsett från Andromeda, möjligtvis.

Jun 26 09:43:20 <hollidayjunction>    Är det inte Äckelkäckprofessorn? Så trevligt då. Astyanax dag blir plötsligt mycket sämre, och definitivt värre när han får syn på Pratkvarnen Giblin som han hoppats på att slippa, men de går ju tyvärr i samma klass, så det är ett konststycke att lyckas. Av misstag hamnar han bredvid Ickemänniskan Aldwych, men det är nog det bästa av de tre alternativen. Hellre stå bredvid ett objekt än en pratkvarn i alla fall.

Jun 26 09:45:31 <Traxy>    “Goddag goddag!” tjoar Orion lyckligt när Xanthia hälsar. Hans favoritelev! “Jodå, äpplen är inte dumma alls. Det är ju säsong för dem så här års.” Han noterar de andra eleverna också, på en klasslista. Vid det här laget vet han vilka de är allihop. Både en Atrox och en Aldwych på samma lektion, lovely.

Jun 26 10:00:05 <Traxy>    De är på quidditchplanen, och på marken ligger några bollar. “Hoppa upp på kvastarna så ska vi börja med en liten uppvärmning,” förklarar instruktören och får sin egen kvast att flyga upp. Han gränslar den vant och sparkar ifrån så att han svävar kanske två meter upp i luften. Adrian är inte sen att roffa åt sig en kvast som såg skaplig ut (så skapligt det nu går) och svävar så småningom upp till ungefär samma nivå som läraren.

Jun 26 10:04:20 <hollidayjunction>    Nu är det faktiskt så att Astyanax inte dömmer efter efternamn, utom när det kommer till Brendan-Synclair naturligtvis, så hade Aldwych fakiskt varit normal hade han fått en chans. Ha! Han visste väl att professorn och Giblin var av samma skrot och korn och älskade varandra, eller okej, det kanske han inte gjorde egentligen, men han borde ha gjort det. Astyanax har inga problem med att få en kvast att flyga upp i handen på honom, och han sätter sig snabbt på den så att han kan sparka ifrån och flyga iväg. För att vara elva flyger han faktiskt ganska bra, men har inga planer på att blrja spela quidditch på grund av katastrofalt bollsinne.

Jun 26 10:07:24 <Leffe>    Xanthia är dock en av dem som har lite problem med det där med kvastar och hon kämpar först med att få upp den och sedan med att sitta kvar på den. Hon har blivit mycket bättre sen första lektionen men tyvärr har de andra eleverna också blivit det och därför ser hon fortfarande ut som bambi på hal is.

Jun 26 10:21:48 <Traxy>    Adrian anser sig själv vara ganska normal, faktiskt, även om hans målarintresse är något han försöker hålla ganska tyst om. Han hade redan blivit upptäckt av sin kusin… Men samtidigt hade Azrael sagt att han tyckte att han målade fint, så… och så VAR de ju faktiskt kusiner. Men det är inget som han tänker på just nu, eftersom han svävar några meter upp i luften.

Jun 26 10:23:59 <Traxy>    Orion ler uppmuntrande åt Xanthia. Förhoppningsvis skulle hon klara av detta. När alla elever är uppe i luften delas de in i två lag och blir ombedda att gruppera sig i dessa två. Medan eleverna sköter detta så flyger han ner och plockar upp nätet som de där bollarna låg i.

Jun 26 10:31:55 <Leffe>    Xanthia som försöker flyga fram till sin grupp vinglar till en aning och måste balansera sig innan hon kan fortsätta men det suddar inte ut leendet på hennes läppar. Kvastflygning är roligt även om hon råkar vara ganska urusel på det.

Jun 26 10:35:14 <hollidayjunction>    Nej. Och nej. Inte nog med att han hamnar i samma lag som Xanthia, de skall ha bollar med också. Han har mest lust att störtdyka och krascha, så att han slipper vara med. Som vanligt när Astyanax vet att han kommer att vara dålig blir han totalt omotiverad, för då kan han alltid skylla på att han inte orkade göra sitt bästa och att det är en töntig sport han inte bryr sig om.

Jun 26 10:36:30 <Traxy>    Lyckligtvis har Adrian inte hamnat i samma lag som Xanthia – eller Asty för den delen – så han hoppas innerligt att de där bollarna ska användas för att kasta på folk. Gärna hårt. Det ser han fram emot att få göra i alla fall, och om bollarna inte innebär kast på liten Ravenclaware så kommer han att bli ytterligt besviken.

Jun 26 11:00:08 <Traxy>    “Vi ska spela Accioboll idag!” förkunnar Orion när alla har delat upp sig ordentligt. “Om du träffas på kroppen av en boll så åker du ut. Du får fånga bollen med händerna och kasta tillbaka mot andra laget. Det lag som först förlorar alla sina deltagare förlorar. Sätt igång!”

%d bloggers like this: