Zorina träffar sin trolovade

**** BEGIN LOGGING AT Sun Oct 31 19:16:00 2010
19:16:00 *    Now talking on #matsalen

19:40:09 <Funaaway>    Yegor Lazarovich Tsibliyev står och spanar efter sin bordsdam med sina gulbruna ögon. Han var en söt pojke på tretton år med tydliga mongoliska drag, ljusbruna hy och mörkbruna snaggade hår. Han var inte direkt överförtjust inför de här reglerna när det skulle till att ätas. Tänk vad skönt om pojkar och flickor kunde äta var för sig, då hade man inte behöva vara så här nervös hela tiden.
19:40:10 <Funaaway>    Att ha flickor i närheten var nämligen inte lika lätt som att umgås med pojkar. Med hans syster och kusin gick det hur bra som helst men här? Det var svårt att komma på något vettigt att säga, och han kände sig både generad och bortgjord. Det har samlats allt mer folk nu, både lärare och elever. Han borde kanske gå en sväng, eller skulle han stanna kvar?
19:40:10 <Funaaway>    Tiden började rinna ut och det vore bra om han hittade henne snart. Idag skulle han föra Zorina Traianovna Dalca till bordet. Han visste hur hon såg ut, men hade aldrig pratat med henne tidigare. Hoppas hon inte var helt väck.

19:47:28 <Traxy>    Rumänskan i fråga kommer vandrandes fram till matsalen, där hon i dag skulle ha det tveksamma nöjet att sitta bredvid Yegor Lazarovich Tsibilyev. Zorina Traianovna Dalca är inte helt säker på vem han är, mer än att hon naturligtvis har sett honom i matsalen tidigare och så vidare, men det är ingen hon direkt har pratat med förr. Det fanns ju aldrig mycket till chans att samtala med någon utanför sitt eget kön. Inte för att hon är särskilt intresserad av att prata med pojkar heller, eftersom de sällan har något intressant att säga eftersom de bara försöker imponera på en. Hon vill kunna ha en normal konversation med någon för en gångs skull, som hon haft med tjänarnas barn hemma på slottet! Håret är uppsatt och fullt av korkskruvar (äntligen! Hon har saknat det) och hon känner sig ganska fin, även om hon inte har på sig någon egen klänning. Det får gå att ha skoluniform på sig. De mörka ögonen synar eleverna som står och väntar på sina bordsdamer och det är inte svårt att lägga märke till Tsibilyev. Ful är han ju i alla fall inte, till skillnad från den där Nabokov som hon eskorterats av förra veckan. Han såg ut att vara närmast besläktad med ett troll. När hon når fram till Yegor så niger hon artigt, som hon lärt sig att man ska göra.

20:12:03 <Funaaway>    Hon var söt, men det gjorde inte saken bättre. Det blev som jobbigare då. Han ler osäkert åt henne innan han säger något. “€Det var meningen att jag skulle finna dig Zorina Traianovna Dalca, inte du mig”€, säger han men osäkerheten skiner inte igenom då han betraktar henne med sina mörka ögon och räcker henne ena armen så han kan föra henne tryggt in i mastsalen. Dörrarna har öppnats nu så det är dags för det lilla ryska lämmeltåget att traska in.

**** ENDING LOGGING AT Sun Oct 31 23:43:28 2010

%d