Mal och Marisa i sällskapsrummet

**** BEGIN LOGGING AT Tue Apr 10 15:27:45 2007

Apr 10 15:32:58 <Traxy>    En förstaårig Ravenclaware med brunt hår sitter och funderar lite i det allmänna sällskapsrummet. Det var i enorm avsaknad av ett snookerbord. Inte ens ett pool-bord fanns där ju! Det var högst chockerande! Skolan borde kunna tillhandahålla sådana saker! Han saknade sin biljardkö och alla glansiga bollar som han bara VET att de yngre bröderna håller på att fingra på en massa nu när han inte är där.

Apr 10 15:38:33 <ebony>    Marisa sitter på golvet i ett hörn i det allmänna sällskapsrummet och läser en bok. Det är inte så at hon MÅSTE sitta på golvet, det finns flera tomma stolar. Men Marisa tycker om att sitta på golvet. Hon är en förstaårselev från Gryffindor, det kan man se på skoluniformen som hon har på sig. Flickan lägger ner boken på golvet och ger boken ‘evil eye’. Det är en astronomibok och en väldigt tråkig sådan.

Apr 10 15:57:52 <Traxy>    Mal reser sig plötsligt upp och säger, “Jag har tråkigt!!” ifall det är någon som känner för att vilja lyssna. Det var det säkert inte. Om han var hemma så hade han kunnat sysselsätta sig utan problem, men nu var han inte hemma, och han hade gjort sina läxor. “Finns det inget kul man kan göra?”

Apr 10 16:03:03 <ebony>    Marisa har fullt upp med att ge astronomiboken evil eye när hon hör någon säga att han har tråkigt. Med ett litet leende på läpparna ser hon upp. “Jag med.” säger hon. “Jag har också tråkigt.” Hon ser på pojken som har sagt att han har tråkigt.

Apr 10 16:14:12 <Traxy>    “Ska vi hitta på något roligt istället?” föreslår han, men ångrar sig, eftersom han inte riktigt vet vad detta roliga skulle kunna vara. Han vandrar i alla fall över till Marisa och sätter sig bredvid henne på golvet. “Hej, jag heter Mal,” hälsar han. “Vem är du?”

Apr 10 16:17:19 <ebony|seg>    “Kan vi väll.” svarar Marisa med ett leende. “Marisa heter jag.” säger hon. Sen sätter hon sig ner på golvet igen. Hon kastar snabbt en blick på astronomiboken. “Den är verkligen hemsk.” säger hon. “Den där boken alltså.”

Apr 10 16:18:49 <Traxy>    “Astronomi?” säger Mal oförstående. “Varför är den hemsk?” Han tyckte den var jätteintressant ju! Astronomi var jätteroligt. Titta på stjärnorna och allting… Det fanns ju inget bättre! Kvastflygning var roligt också. Och andra ämnen också, så klart. Vad skulle han välja i trean? Äsch, det var för långt dit för att ens tänka på!

Apr 10 16:24:31 <ebony|seg>    “Det är helt enkelt… tråkigt.” säger Marisa med en suck. “Väldigt tråkigt. Vad tycker du är roligt?” Med roligt menar hon inte bara skolämnen utan också… saker som är roliga. Det finns ju liksom jättemånga roliga saker men alla tycker inte att allt är roligt så Marisa är nyfike på vad Mal tycker är roligt.

%d bloggers like this: