Chris & Cate pratar animagus

**** BEGIN LOGGING AT Sat Dec 30 15:26:47 2006
Dec 30 15:26:47 –>    Now talking on #chriscate

Dec 30 15:59:03 <Evil>    Cate satt inne på biblioteket och läste om animagusar. Hon bestämde sig för att låna den bästa boken och slog sig ner i Hufflepuffs sälskapsrum med den tjocka boken i knäet. Den var riktigt intressant!

Dec 30 16:07:07 <Traxy>    Chris har vandrat runt i biblioteket på jakt efter en bok om animagusar, men inte hittat någon. Den var heller inte listad som utlånad, så någon måste sitta med den just precis samtidigt som han var där. Men vem kunde det vara? När han får syn på Cate slår han sig ned mitt emot henne och bestämmer sig för att göra paus i letandet. “Hej,” hälsar han. “Vad gör du?”

Dec 30 16:10:15 <Evil>    “Hej, Chris. Jag läser om animagusar. Det verkar kul och rätt spännande. Man kanske ska satsa på att bli det?” sa Cate och log mot Chris.

Dec 30 16:47:47 <Traxy>    “Animagusar?” säger Chris förvånat. “Så det är DU som har boken!” Han inser att han låtit lite anklagande, så han ändrar sig genast. “Förlåt. Jag menar… jag letade efter den boken.” Han ser ner i bordet. “Varför läser du om animagusar nu, förresten? De får man ju inte läsa om förrän i trean.” Som han precis börjat göra. Han ville faktiskt bli animagus, så att Cate föreslår det gör bara att han ler lite snett åt det.

Dec 30 16:58:01 <Evil>    Cate ryckte på axlarna. “varför jag läser? KAnske frö att jag tycker det är intressant och hoppas på att kunan bli en animagus?” säger Cate och ler mot Chirs hon lägger ner boken på bordet. “Hur mår du för dagen då?”

Dec 30 19:21:10 <Traxy>    “Jorå,” svarar Chris med en axelryckning. “Det går väl an.” Han sneglar lite mot boken, eftersom han själv velat låna den. “Får… får jag titta lite? Vi kanske kan läsa samtidigt annars? Jag kan flytta på mig.” Så att han satt bredvid henne. Ja, det var en bra idé. Smidigt var det också, klart att hon inte skulle lägga märke till att han ville vara nära henne om han sade att han ville läsa samtidigt som henne. Eller? Han rättar till sina glasögon lite.

Dec 30 19:26:59 <Evil>    Cate rycker på axlarna. “Visst, vi kan läsa båda två. JAg har precis börjat. Du kan sätta dig här,” säger Cate leende mot Chris och pekar på stolen brevid hennes.

Dec 30 19:29:38 <Traxy>    Snabbare än blixten var han väl inte, men väl så snabb ändå. Chris flyttar sig genast över så att han sitter bredvid Cate – så nära att han bara behöver luta sig lite lite framåt för att kunna lukta på hennes ljusa hår. Inte för att han tänker göra det. Inte alls. Nej då. Blicken söker sig istället ner mot boken, och han börjar läsa intresserat.

Dec 30 20:19:16 <Evil>    Även Cate läser. Animagusar verkar faktiskt kul. Hon kanske ska snacka med Flynn nästa år om det? I förvandlingskonst var hon ju inte så dålig. Hade fått Ö förra året och satsade på U i år. Hon lutade sig lite åt Chris, för att kunna se boken bättre och råkar stöta till honom. Inte hårt, men hon rycker till lite lätt och sätter sig rakt igen.

Dec 30 21:03:55 <Traxy>    Hon stötte till honom! Och han tyckte om det! Chris myser lite över det och känner sig ganska fånig för att han gör så. Han tar inte blicken ifrån boken medan han talar. “Jag vill också bli animagus. Tänkte prata med Flynn om det.” Han var fullkomligt uppriktig.

Dec 30 21:07:15 <Evil>    Cate log. “Kul! Att vara animagus skulle nog faktiskt vara rätt bra och trevligt, att kunna förvandla sig till ett djur kan vara bra at kunna ibland. Eller vad säger du?” Innan hon väntar på svar så fortsätter hon. “Vilket djur tror du du kan bli? För mig blir det nog ett kattdjur om jag klarar det.”

Dec 30 21:13:32 <Traxy>    “Det är din inre personlighet som avgör,” förklarar Chris, som ju faktiskt läst om animagusar på lektionstid. “Så man kan inte välja vilket djur man blir. Jag blir glad så länge jag inte blir en snigel eller larv eller något sådant. Bladlus vore trist.”

Dec 30 21:18:54 <Evil>    “Jag har läst ltie i andra böcker och är väl upplyst om det. Man många brukar prata om att jag är rätt kattlik, annars föknippas jag liksom inte med djur.” Cate ler lite mot Chris och väger på stolen när hon lutar sig mor Chris håll igen för att komam åt att läsa bättre. Hellt plötlist sjuker stolen undan och hon faller rakt på Chris, där hon med största sanolikhet glider ner på golvet.

Dec 30 21:26:08 <Traxy>    “Slog du dig?” undrar han oroligt, eftersom det vore väldigt synd om hon fick ont. Att hon ramlade på honom borde ju ha bromsat fallet lite i alla fall, hoppas han. Chris hjälper Cate på fötter igen.

Dec 30 21:28:49 <Evil>    Cate ler mot Chris som hjälper henne upp. “Nej, jag slog mig nog inte. Det var ju itne direkt farligt. Det finns risker med att väga på stolen,” påpekade Cate sanningsenligt. Hon tog stolen igne och slog sig ner, för at fortsätta läsa.

Dec 30 21:50:07 <Traxy>    “Mmh, sant,” instämmer Chris, som till slut reser sig och förklarar att han måste sticka för att komma i tid till ett möte han hade. Med Marjorie. Men det sade han inte. Istället ler han lite tafatt mot henne och skyndar sig därifrån, eftersom Traxy tänkte gå och sova strax.

**** ENDING LOGGING AT Sat Dec 30 22:01:45 2006

%d bloggers like this: