Cassandra snurrar flaska

Apr 18 22:28:17 <Safir> Sandrine väljer då Keiron och Chanel, bara för att det ska bli intressantare… Hon börjar med att kyssa Chanel, eftersom hon sitter närmast. Det märks att Chanel är oerfaren, eller så beror det på att hon inte brukar kyssa tjejer.

Apr 18 22:32:17 <Safir> Sedan går hon vidare till Keiron. Han är också rätt dålig på att kyssas, det är inte allas som Cynric… Hon sätter sig på sin plats igen. “Alltså… Båda kysser som en oerfaren skolflicka” säger hon och flinar.

Apr 18 22:34:19 <Traxy> Cassandra Christie är en brunhårig, tanig Slytherinflicka med höknäsa och fräknar som inte tycker det verkar så intressant att kyssa på flickor – tvärtemot sin storasyster – men ibland fick man offra sig för konsten. Ibland överensstämde inte ens personliga önskningar inte med de mål man satt upp för sig själv, men det var sådant man fick stå ut med.

Apr 18 22:35:27 <Elyene> Kaitlin släntrar fram till gruppen och flinar lite. Titta den som ligger högst på hennes lista just nu råkar vara närvarande. Vilket gör att hon också stannar annars hade hon nog letat upp Elias någonstans, det hade kunnat bli rätt intressant det med. Hon flinar lite när hon slår sig ner och sätter sig så att hon kan se Cynric vilken hon ger ett långt ögonkast innan hon vänder sig mot Sandy som verkade vara den som gjort något precis.

Apr 18 22:35:51 <hollidayjunction> Zedekiah Brendan-Synclair hittar fram till dem han också, och sätter sig en bra bit ifrån Cynric efter en mycket resignerad blick på den avlägsne släktingen. Han vill egentligen inte vara med, men ibland måste man verka lite social. I det här spelet går han konstigt nog i fyran, eftersom Cynric går i femman, men det är sådant man får leva med.

Apr 18 22:36:14 <Safir> “Nu vill jag veta om du tycker bäst om att kyssa tjejer eller killar” säger Sandrine rätt aningslöst och snurrar flaskan. Den stannar på Keiron.

Apr 18 22:36:54 <Traxy> Cassandra sätter sig ned i gruppen hon också och väntar på att nästa person ska bli utpekad. Frågan är vad hon skulle gå med på att göra eller inte… Det fick framtiden utvisa.

Apr 18 22:38:26 <hollidayjunction> “Tjejer”, svarar han utan att tveka, för han har aldrig kysst någon kille och har därför inget att jämföra med. Inget speciellt förvånande svar faktiskt. “Strippa”, säger han och snurrar flaskan, som stannar på Cassandra. Kieron inser att det kanske inte var så smart, så han ser storögt på den äldre slytherinflickan.

Apr 18 22:38:56 <Safir> April Conant slår sig obesvärat ner bredvid Chanel med ett glatt “hej”. När hon ser att Keiron är med mulnar hon för en sekund, men vaddå? Det är lite spännande att två prefekter är med och spelar. Hade det varit sanning och konka hade April aldrig velat vara med, men det här tror hon är ett säkrare spel.

Apr 18 22:41:40 <Traxy> Cassandra höjer ett ögonbryn. Äldre och äldre, hon går i trean… och strippa? “Whatever turns you on,” säger hon med en axelryckning och börjar knyta upp den grönsilverrandiga slipsen. Den grå pullovern åker också av utan problem, och hon börjar knäppa upp blusen. Om han hade förväntat sig att hon skulle åma sig som värsta porrstjärnan så trodde han väldigt fel.

Apr 18 22:42:15 <SarahBroke> “hej” Säger Chanel och ler mot April när hon slår sig ner berdvid. Hon blev glad att April var där. April var en av hennes bästa vänner.

Apr 18 22:43:14 <hollidayjunction> “Synd att det inte blev du, älskling”, mimar Kieron till April och flinar sarkastiskt åt henne. Det är inte säkert om hon kan se vad han försöker få fram, men det sista ordet är rätt uppenbart, och hon borde inse att det är något hånande.

Apr 18 22:43:58 <Traxy> Hon såg inte riktigt problemet med att klä av sig inför andra, så den vita skjortan åker också av. Hon har på sig en BH, men hon har ju knappt några bröst att tala om. Kjolen åker också av, men hon behåller strumpor, skor och underkläder på. Strumpor och skor för att stengolvet förmodligen var ganska kallt, underkläder eftersom hon hade någon sorts värdighet.

Apr 18 22:44:02 <Safir> April, som missade att Sandy kysste Chanel, skruvar en aning besvärat på sig. Det här verkade vara värre än sanning och konka… Bara det inte blev en massa pinsamt hånglande också? Strippa var inte så farligt, men att behöva kyssa någon… Hon ryser. Keirons gliring får bara en smal blick till svar. Hon skulle inte backa ur nu, då skulle han ju tro att hon var feg.

Apr 18 22:45:43 <Elyene> Cassidy O`Flaherty en rödhårig flicka från hufflepuff har också slagit sig ner bland de andra och hon ser rätt besviken ut över att Elias inte var där. Han brukade alltid vara med på sådana här saker om han inte redan hade hittat någon att hångla med. Hon sneglar lite mot Kaitlin som hon visste brukade umgås med honom. Hon var fortfarande jättekär i Elias men så hade hon inte direkt varit tillsammans med honom heller. Nu hade han äntligen dumpat den äckliga flickvännen.

Apr 18 22:45:48 <hollidayjunction> Zedekiah sitter stelt och tittar bort från Cassandra, medan Cynric är högröd i ansiktet eftersom han är ganska så extremt pryd, och misstänker att han kommer att dö om han får strippa, som förra gången när Kaitlin fick honom att göra det. Herregud, det gör han aldrig om.

Apr 18 22:47:35 <Traxy> Det var inte mer med det. Hon böjer sig framåt och tar tag i flaskan och snurrar runt den, eftersom hon gjort det hon blev tillsagd. Den snurrar några varv och pekar sedan mot nytillkomna Kaitlin. “Vält ner alla rustningar i korridoren,” säger hon bekymmerslöst och börjar sedan klä på sig igen.

Apr 18 23:00:50 <Elyene> Kaitlin ser lite förvånad ut och tittar bort mot rustningarna och visst var de väl tunga men nu hade inte Kaitlin tänkt anstränga sig genom att försöka välta rustningarna med hjälp av sin kroppstyngd vilket inte är så mycket. Hon viftar till med trollstaven och uttalar såklart en formel som gör att rustningarna börjar röra på sig och faller en efter en tills det hörs högt i korridoren. Hon snurrar flaskan och den hamnar på April. Det såg ut att vara en liten flicka. “vem skulle du helst vilja kyssa av de som är med här?” själv vänder hon blicken mot Cynric när hon säger det sista.

Apr 18 23:10:17 <Safir> April rodnar lite. Helst hade hon velat springa sin väg, men det gör hon inte. Det är ju bara sååå pinsamt. Hon kan ju bara inte välja Kieron… Inte ens om han var den siste killen på jorden. OCh de andra två… Prefekter och så Gamla! “Jag hade helst kysst Zedekiah” säger hon tyst till slut. Hon hade ju inte blivit ombedd att GÖRA det, så det var väl inte så farligt kanske. Hon sträcker sig efter flaskan medan hon funderar på vad hon ska ge någon annan i uppdrag. “Hjula längs korridoren” säger hon och sätter fart på flaskan som stannar på just Zed.

Apr 18 23:16:00 <Traxy> Det är ganska kul när alla rustningar faller i golvet – i alla fall sedan när det kommer upptäckas och någon behöver sätta ihop dem igen. Frågor om vem man ville kyssa eller hålla på att provpussa på folk tyckte hon var ganska tråkigt. Varför var folk så himla besatta av sådant?

Apr 18 23:17:41 <hollidayjunction> Zedekiah ser avmätt på April och reser sig sådär lagom smidigt. “Jag är tyvärr inte tio år och flicka, så det här kommer inte att bli någon vacker syn.” Som tur är så har han ingen klädnad på sig, utan svarta byxor och en svart skjorta. Han är inget vidare på att hjula, men tar sig i alla fall genom korridoren med något som nästan kan liknas vid det, med lite god vilja. När han kommer tillbaka säger han bara kort “beräta om något pinsamt som hänt dig”, och snurrar flaskan. Den stannar på Chanel.

Apr 18 23:22:13 <Traxy> Det var en himla tur att hon inte hade blivit ombedd att hjula, för hon skulle inte haft någon aning om hur man gjorde. Hon visste ungefär hur lång tid det tog för grodor att dö om man skar upp dem med en vass kniv (och en slö också, för den delen), men hjulande hade hon inte övat på på sommarloven. Inte så många grodor heller, egentligen. Hon brukade fördjupa sig i familjens släktkrönika istället.

Apr 18 23:25:25 <Safir> Nu är ju April visseligen 12,5 år, men hon tycker inte det är läge att påpeka det. Hon ler bara åt hans något klumpiga försök och hoppas att hon ska slippa undan resten av leken med att bara sitta och titta på. Fast det hade varit roligt om Keiron fått hjula istället…

Apr 18 23:25:39 <SarahBroke> Chanel ser att flaskan stannar på henne. Något pinsamt som hänt henne. Hon var tvungen att tänka efter något pinsamt måste hon väll ha varit med om. “Innan jag började på hogwarts så snubblade jag i matsalen på min gamla skola och råkade tappa min talrik med mat så den hamnade över en annan elev.” Det hade varit pinsamt och eleven hade inte blivit så glad åt det heller. “om du skulle bli tvungen att död någon vem skulle du då döda?” Frågar Chanel och snurrar flaskan. Den stannar på Kieron.

Apr 18 23:28:25 <Traxy> Seriöst? Cassandra himlar lite uttråkat med ögonen men låter bli att fnysa eller på annat sätt uttrycka sitt missnöje över svaret. Att göra sig vänner eller ovänner med folk ur andra elevhem var inte något som stod särskilt högt upp på hennes agenda, om sanningen ska fram. Hon höll sig på sin egen kant, för människor var konstiga. Däremot nickar hon uppskattande åt frågan som Kieron får. Nu började det likna något!

Apr 18 23:38:05 <hollidayjunction> Kieron tänker rätt så länge, men kan inte komma på någon som han vill döda egentligen. “Mig själv”, svarar han kort, fast det är en lögn. Egentligen vill han döda en Brendan-Synclair eller två, men det är ju sådana närvarande, så det är dumt att säga. “Hångla med April”, säger han och snurrar flaskan som stannar på Kaitlin.

Apr 18 23:40:43 <Safir> Sandrine suckar lätt. Det var för få killar i den här leken…

Apr 18 23:42:56 <Elyene> Kaitlin tittar på den yngre flickan och går sen fram till henne. Inte direkt drömmen och det hade varit bättre om det varit hångla med Cynric för då hade hon nog fortsatt med det resten av kvällen. Om nu inte April har sprungit därifrån redan för visst var flickan sportig, så placerar Kaitlin sina läppar mot hennes och kysser henne men hon stoppar däremot inte in någon tunga. INte för att hon hade problem med att hångla med en tjej. “vad är det värsta du har gjort?” flaskan snurrar och hamnar på Sandrine.

Apr 18 23:46:41 <Safir> April sitter lugnt kvar och besvarar lite tafatt pussen, tacksam över att Kaitlin håller tungan i styr. När Kaitlin sätter sig ger hon Keiron en kort blick och hade inte Kaitlin snurrat på så hade April nog sagt något om att. Keiron önskat att flaskan stannat på honom. Sandrine funderar, vad ansågs som värst egentligen… “Stulit en tråkig flickas pojkvän, och dumpat honom dagen efter” säger hon med en axelryckning. Hon sätter fart på flaskan och säger “tag av valfri tjej blusen” och den stannar på Cynrik

Apr 19 00:04:41 <hollidayjunction> Cynric ser milt panikslagen ut och tar sig fram till Kaitlin, samtidigt som färgen stiger i ansiktet. Herregud, han kan inte titta på henne. Det är för fruktansvärt, och tänk om han råkar ta henne på brösten utan att mena det? Vad i helvete skall han göra, och jävla Zedekiah sitter där. Det hade varit mycket lättare med en kille. Han håller andan och knyter upp slipsen för att kunna gå vidare till skjortknapparna. De första är ingen fara, men sen börjar hans händer skaka, synbart för de som sitter närmast, och absolut märkart för Kaitlin. När han kommer till sista knappen ser han ut att kunna dö av skam, men lyckas ändå på något sätt att darrande få av henne skjortan.

Apr 19 00:07:59 <Elyene> Kaitlin tar inte blicken från Cynrics ansikte och hon ler ett litet leende ett rätt nöjt leende om man ser efter noga. Visst märker hon hans rodnad och hans darrande händer men det var bara charmigt och dessutom hade det inte alls gjort något om han kommit åt hennes bröst. Hon hjälper inte till så mycket utan låter honom sköta det själv. “tack” säger hon lugnt med blicken fäst vid hans ögon.

Apr 19 00:08:04 <Safir> April tittar på Chanels klocka och drar upp henne från golvet. “Vi får inte vara ute mycket längre till” säger hon och de båda avlägsnar sig från spelet, April är väldigt lättad.

Apr 19 00:16:33 <Traxy> Cassandra kväver en gäspning och funderar lite över vad klockan kan tänkas vara. Den började nog bli lite sent… Eller så hoppas hon i alla fall att den börjar bli lite sent, eftersom hon började tycka att flasksnurrandet var lite mesigt och tråkigt. Hon är vid det här laget fullt påklädd, så hon reser på sig och ser ointresserat på Kaitlins uppknäppta blus. “Måste gå och plugga nu,” meddelar hon. “Ha så kul.” Eller inte. Cassandra går sin väg. Elever ur andra elevhem var tråkiga.

%d bloggers like this: