SOS6c – Agatha, Aileen, Angel & Avery

**** BEGIN LOGGING AT Mon Aug 04 14:26:49 2008

Aug 04 14:37:43 <Leffe>    Idag är det en kvinna som ska undervisa klassen, en ganska ung kvinna, smal men med runda kider och ett par varma chokladbruna ögon. Ögonen matchar hårets färg perfekt och hållningen tillsammans med de utsökta juvelerna som dinglar från örsnibarna och runt halsen visar att hon antagligen inte är direkt fattig. Kläderna är även de utsökta, ett guldigt tyg dekorerade med ljusbruna broderier längst den fylliga bysten.

Aug 04 14:44:04 <Traxy>    Bara för att man råkade ha gott om pengar behövde man inte klä sig som en skattkista – det var bara tacky. Om det inte hade varit för att hon varit iförd sin skoluniform så skulle Agatha Acton-Aldwych ha haft ganska dyra kläder på sig, visserligen, men inget som var lika pråligt som en julgran. Hon är nöjd över att hennes brev hade tagit skruv på Ministeriet, så att de slapp den där förbannade människan de haft förra gången. Hon tar en plats någonstans i mitten av klassrummet och funderar så smått på om Alfonso gillade stora bröst och om han hade spanat in den här kvinnan. Fan ta henne i så fall! Och honom också!

Aug 04 14:44:26 <hollidayjunction>    Avery Woodrow är mån om att inte vara tidig till lektionen, och i smyg hoppas han definitivt på att bli utkastad. Vad som helst är bättre än att sitta och våndas på ytterligare en lektion. När han till sist går in i klassrummet sätter han sig vid ett fönster och försöker ignorera två killar som tydligen fått för sig att verkligen är homosexuell på grund av det som hände med idiotläraren. Lyckligtvis är det inte samma människa, för då hade han absolut vänt i dörren.

Aug 04 15:02:23 <Elyene|borta>    Aileen Brackenbury kliver in strax efter sin elevhemskamrat och sätter sig ner bredvid honom. Även hon är glad att det är en ny professor för den de haft vid andra tillfället gillade hon verkligen inte. Den första gamla damen var helt okej även om hon var pinsam. Hon hälsar på professorn men eftersom hon inte vet vad hon heter så nöjer hon sig med professorn det var väl bäst så. Flickan plockar fram lite pergament och antagligen inte för att anteckna på utan kluddra på för att ha något att göra.

Aug 04 15:18:37 <Leffe>    Angel slinker in i klassrummet och sätter sig ner bredvid Aileen. “Godafton mina kära elever, idag ska vi prata om den vackra händelsen i livet, graviditet.” berättar kvinnan och gon ger dem ett milt leende. “Kanske är det någon som har haft ett mindre syskon och sett när kroppen förändrats under en graviditet.” Angel lyssnar och tycker för en gångs skulle att det inte är så hemskt pinsamt. Professorn har ju inte nämnt penis eller vagina eller klet och slem en enda gång hitills.

Aug 04 15:21:53 <Traxy>    Graviditet? Det lät kladdigare och äckligare än att ha apsecks enligt Agatha, som nästan skulle föredra att prata om sådant istället. Tänk om hon skulle bli gravid, liksom? Det skulle nog vara svårt att kunna bortförklara, med tanke på att hon inte direkt låg med alla hon kom över. Det var inte bra alls. Hon får en lätt rynka på den annars släta pannan.

Aug 04 15:22:11 <hollidayjunction>    Avery stelnar till när hon säger det sista och hans blick fastnar på något utanför fönstret som är otroligt intressant. Hans axlar ser rätt spända ut, och han har bitit ihop käkarna hårt. Verkligen totalt fel sätt att börja en lektion för Averys del, det syns eftersom han plötsligt verkar känna sig obekväm och illa till mods.

Aug 04 15:29:31 <Elyene|borta>    Aileen tycker inte det där med graviditeter låter så trevligt visst små barn var gulliga och söta men de skulle fram också. Hon hade hört äldre berättat små delar om hur ont det gjorde och så blev man fet. Hon ville inte bli fet hon ville ha sin kropp kvar, men så hade hon inte sex heller så hon behövde väl inte bekymra sig om det heller. Flickan börjar klottra lite på sitt pergament och tittar då och då upp för att kika på professorn och vänder sen blicken mot Angel för att se hur hon reagerar på det hela. När hennes blick stannar på Avery biter hon sig lite i läppen och får en något fundersam min men vänder den rätt snart tillbaka till professorn för att höra vad hon säger.

Aug 04 15:36:37 <Leffe>    “Den första tiden under graviditeten finns det inga synliga tecken men menstruationen upphör, brösten kan bli större och ömma och många kvinnor upplever illamående på mornarna under de första tre månaderna.” berättar kvinnan ganska kliniskt men med en värme i klangen på sin röst och samtidigt som hon pratar kliver hon sakta omkring i rummet. Angel möter Aileens blick då och då men för det mesta lyssnar hon. Okey graviditet lät ganska hemskt men det var ju samtidigt ett barn, och barn är söta.

Aug 04 15:39:33 <Traxy>    Hon skulle inte behöva få större bröst än hon redan har, tänker Agatha torrt. Tänk om hon verkligen hade försökt förföra sin chef? Liksom, eww? Hon kan väl för fan hitta egna karlar att förföra i så fall utan att behöva ge sig på den som tillhörde henne? Någon måtte får det allt vara på’t. Tänk om hon viftade med sina överdimensionerade ballonger mitt i nyllet på honom? Han var trots allt en karl, och sådana var lätta att manipulera. Bah.

Aug 04 15:46:19 <hollidayjunction>    Avery lyssnar inte längre, vilket är lite ovanligt för honom. Istället stirrar han oseende ut och verkar vara helt inne i sina tankar. Han minns vagt slutet av sin mammas första graviditet, första efter honom då, och att han inte riktigt fattat vad det var som sparkade, fast sen hade han blivit galen av svartsjuka när all uppmärksamhet försvann från honom. Det är i alla fall vad de berättat för honom.

Aug 04 15:57:55 <Elyene|borta>    Hon fortsätter att lyssna och har lyckats rita ett antal träd och några blommor. Aileen är knappast konstnärlig av sig så om någon annan kan se vad det är kanske inte är så säkert. Fast blommor var kanske inte så svåra att måla men däremot så var de inte direkt fina. Hon kommer ihåg att Ted sparkat som en liten galning i magen och hennes mamma hade skrattat och sagt att det var en vilde till i magen precis som Aileen varit. Aileen trodde då att hon skulle få en lillasyster, minnet får henne att le lite. Aileen kan nog gissa sig till vad Avery tänker på och förstår att han ser så sammanbiten ut. Hon vet inte vad hon skulle gjort om hon förlorat Ted, det var verkligen hemskt.

Aug 05 16:28:40 <Leffe>    “Om barnet har ett magiskt signalement så kommer kvinnan även att uppleva en skiftning i sin egen magiska signatur. Hur länge det tar för kvinnan att balansera de olika magiska energierna som flödar i kroppen är olika från fall till fall där det finns de som stabiliserar magin på en vecka till de som har svårt att kontrollera det tills de föder.” fortsätter kvinnan med de tydligen abnormalt stora brösten att berätta. Eller så hade hon visserligen stora bröst men det var nog urringningen som gjorde att de såg så stora ut att Agatha reagerar, eller så är flickan bara svartsjuk. Om kvinnan har flörtat med sin boss, ja antagligen eftersom hon är en sådan typ. “Denna skiftning i kvinnans magiska abilitet kan helt utebli även om många tror att det då är troligast att barnet själv inte är magiskt utan istället är en ynk. Även om det inte alls är sant, det är inte bevisat att det har något samband och en kvinna som inte upplever en skiftning kan lika gärna föda ett magiskt barn.” lägger hon till med ett varmt leende.

Aug 05 16:34:22 <Traxy|TV>    Klart att hon är svartsjuk! Tänk om Miss Boobjobs chef håller på att dreggla över de där melonerna, va! Särskilt som Agatha inte har särskilt stora bröst själv. De var ganska lagom tyckte hon själv, men tänk om Al egentligen föredrog storbystade kvinnor? Agatha har helt och hållet slutat lyssna på vad kvinnan pratar om, för hon är alldeles för uppslukad av att sitta och smida hämndplaner. Han ska bannemej få veta att han lever! tänker hon surt. Om han har rört ett finger på henne!

Aug 05 16:37:06 <Leffe>    Angel funderar på om hennes mamma hade känt av något när hon var gravid, nästan så att hon måste fråga, om det inte var så att hon skulle få veta svaret på det senare i lektionen. Men det kan inte hon veta nu. Istället lyssnar hon faktiskt ganska intresserat och tycker att det är ganska guligt med graviditet och barn.

Aug 05 16:38:16 <hollidayjunction>    Avery skulle nog vara lite intresserad om han hade lyssnat, men nu gör han inte det, vilket är rätt tydligt på hans ofokuserade blick. Graviditet känns inte riktigt som något som kommer att vara hans problem på ett bra tag, och han är inte ens säker på att han vill ha några barn. Sen är det väl betydligt mer troligt att Elias råkar göra någon tjej gravid, inte han.

Aug 05 16:38:52 <Elyene|borta>    Aileen suckar lite då hon tycker det hela verkar rätt snurrigt. Om det är så att kvinnan får en skiftning eller vad det nu var så måste det andra i så fall inte stämma eller stämde det också? Men då stämde det inte att kvinnan kommer få utan att kvinnan kan få en skiftning. Hon skakar lite på huvudet men hon har väl helt enkelt inte lyssnat så noga så hon borde ha koll på det. Flickan fortsätter att rita små blommor på pregamentet att bli tjock kändes inte så gulligt även om det var rätt häftigt att ha en bebis inne i sig och samtidigt skrämmande.

Aug 05 16:41:16 <Leffe>    Kvinnan är en sådan som värdigt går genom rummet medan hon pratar och ger sina elever små varma leenden, som lätt kan uppfattas som lite nedlåtande men det är inte hennes mening. “Hur länge det tar för kvinnan att balansera de olika magiska energierna som flödar i kroppen är olika från fall till fall där det finns de som stabiliserar magin på en vecka till de som har svårt att kontrollera det tills de föder. Att magin i kvinnans kropp är ostabil innebär att hon kan uppleva det svårt att utföra trollformler, okontrollerade magiska utbrott i form av stavlös magi kan byggas upp och oftare släppas ut samt göra det svårt för kvinnan att skapa fungerande trolldrycker. Det finns en lag som uttryckligen förbjuder en gravid kvinna från att skapa trolldrycker för försäljning.” fortsätter hon och tar ingen notis över hur många som inte lyssnar.

Aug 05 16:43:21 <Traxy|TV>    Föda barn? Jaha! Så nu vill hon föda barn ihop med honom också! Tänk om hon var gravid! Agatha kan inte låta bli att flämta till och stirra på kvinnan. Gravid! Med HANS barn! Om det var någon som skulle ha barn med honom så borde det för i helvete vara HENNES, inte… inte den där… ballongkvinnan!

Aug 05 16:45:33 <hollidayjunction>    Om Agatha skulle få barn med Alfonso skulle ungen säkert födas med fem armar eller något annat skumt. Man vet ju aldrig riktigt vad som händer vid inavel. Tur att inte Avery känner till något om det, för då hade han nog spytt. Nu har han börjat trumma lätt med fingrarna på bänklocket, utan att ta någon större notis om att läraren går runt och faktiskt kan se att han inte hört ett skvatt av vad hon sagt.

Aug 05 16:47:43 <Elyene|borta>    Hon tittar upp lite snabbt från sitt klottrande. Tänkt att vara helt hjälplös genom att inte kunna utföra trollformler eller okontrollerade magiska utbrott. Hon var inte hjälplös och hon tänkte aldrig någonsin låta någon annan tro att hon var det heller. En butter min sprider sig över hennes ansikte och hon muttrar fram något som kan tolkas som män. Avery får en blick över sitt trummande och det var så typiskt att inget av sånt här drabbade männen de kunde minsann hela tiden fortsätta arbeta och använda magi helt felfritt och flyga också.

Aug 05 16:51:08 <Leffe>    Angel ryggar tillbaka en aning. Inte kunna göra bra trolldrycker? Vad är detta för djävulskap! Nog för att barn är bra men nio månader av att inte kunna brygga drycker skulle göra flickan galen och nu låter det där med barn inte riktigt lika gulligt längre.

Aug 05 16:52:43 <Leffe>    “Helare Herbetius Autumn trodde sig ha uppfunnit en stabiliseringsbrygd mot att barnets magiska signalement stör sin moders men då sju av de tio barnen föddes med en extra neonrosa arm efter testperioden lades testerna ner och Helare Autumn blev avskedad från St.Mungos. Detta har dock ansetts vara det mest lyckade försöket att “bota” detta symptom.” fortsätter kvinnan medan hon rundar Averys bänk och börjar gå tillbaka fram till katedern igen.

Aug 05 17:01:44 <hollidayjunction>    Avery slutar med trummandet efter någon minut, mest för att han totalt glömmer att han höll på med det, men sedan rycks han långsamt tillbaka till verkligheten igen. Med en tyst suck drar han fram en penna så att han kan rita en ganska så tjock larv bredvid Aileens blommor, och sen skriver han dit “Aileen” och gör en pil till larven.

Aug 05 17:02:09 <Traxy|TV>    Avskedad är precis vad den förra instruktören borde blivit och den här också, om hon nu verkligen knullar runt med hennes farbror. Tänk om hon verkligen är på smällen? Var magen inte lite rundad? Det sades att man fick stora bröst när barnet är på väg, kanske det är därför? Varför har han hemlighållit deras förhållande ifrån henne i så fall? Det här kräver också en uggla och det på momangen! ‘På momangen’ betydande efter lektionens slut, då.

Aug 05 17:05:16 <Leffe>    “Även om forskningen är nästan icke existerande i fallet kring mugglarkvinnor som blir gravida med magiska barn har det i de fåtal nedtecknade fallen visats att det endast är när barnet är en extremt starkt magiskt som även de kan känna av störningen. I dessa fallen kan det vara sådana små saker som att de svävar lätt när de sover eller transporterar små föremål utan att ta i dem.” fortsätter kvinnan utan en tanke på att en flicka sitter helt förfärad över graviditet, en tänker få henne avskedad, den tredje ritar blommor och att en av pojkarna inte lyssnar. Men hon är ju inte direkt bra på det där med att se eleverna heller.

Aug 05 17:06:19 <Elyene|borta>    Aileen tittar ner på pergamentet och höjer lite på ögonbrynet. Istället ritar hon streckgubbe, eftersom hennes rittalanger inte är de bästa, på en kvast som missar en dunkare. Dunkaren är precis vid ansiktet och sedan skriver hon Avery med en pil till gubben på kvasten. Han fick tolka bilden som han ville och helt säker på att han såg vad det var kunde hon visserligen inte vara.

Aug 05 17:06:53 <Leffe>    “Och det var allt jag hade.” säger hon varmt och ler mot sina elever. “Ni kan plocka ihop så blir nästa lektion tidigt på månad. Ni har inga andra lektioner nästa vecka och varför kommer ni få veta på måndag då. Njut av helgen nu.”

Aug 05 17:08:00 <hollidayjunction>    Han fortsätter med att rita en råttfälla bredvid larven, men hör sedan att de får gå, så då tar han bara pennan och slänger ner i väskan innan han reser sig. Den här lektionen var i alla fall inte lika illa som den förra.

Aug 05 17:09:30 <Leffe>    Angel plockar inte ner nått i sin väska eftersom hon inte plockat upp något och sedan tar hon sig därifrån helt enkelt. Säkert samtalandes med Aileen på vägen.

Aug 05 17:12:31 <Elyene|borta>    Aileen slänger ner pergamentet och försöker säkert få tillbaka sin penna samtidigt som hon samtalar med Angel på väg ut ur klassrummet.

Aug 05 17:13:45 <Traxy|TV>    Agatha stormar därifrån med en föraktfull blick på instruktören. Det fanns ett brev som behövde skrivas. Vet skäms med att göra kvinnor gravida på det där sättet! Och på sin egen avdelning och allt! Snacka om maktmissbruk. “Den förbannade slynan,” muttrar hon för sig själv när hon försvinner ut genom dörren.

**** ENDING LOGGING AT Wed Aug 05 20:03:56 2008

%d