SOS6b – Agatha, Aileen, Angel & Avery (NSFW)

**** BEGIN LOGGING AT Thu Jul 03 20:18:12 2008

[21:29] <Leffe> Det är onsdag, förra lektionen var på måndagen, och den är gången är det inte en kvinna som står där framme vid katedern utan en man, en ganska kort väldigt rundlagd man med en stor mustash och ett skinande huvudet, nästan så den skalliga bowlingkulan hade blivit polerad innan han steg in i klassrummet. På sig har han en grå otroligt trist klädnad och en matchande spetsig hatt, nästan lika lång som mannen själv sitter på katedern.

[21:32] <Traxy> Agatha Acton-Aldwych är inte helt överraskande klädd i sin skoluniform, med den gröngrårandiga slipsen prydligt knuten om halsen. Hon kommer in i rummet och noterar att det är en ny typ som ska undervisa dem istället för den där tanten de haft förra gången. Hon sätter sig ned på en ledig plats.

[21:36] <hollidayjunction> Avery Woodrow har inte ord för hur mycket han kommit att hata ämnet, så han låter det förbli osagt, och sätter sig så långt ifrån läraren som möjligt. Han lyckas även med konststycket att sjunka ihop så mycket att han ser riktigt kort ut, och undrar om han kanske blir svårare att lägga märke till om han drar ner en papperspåse över huvudet. Fast vid närmare eftertanke hade det kanske varit mer humant att ta en plastpåse. “Tänk hade det kanske varit mer humant att ta en plastpåse. “Tänk positivt, Avery”, säger en liten röst i Averys huvud, men han utför en snabb imaginär halshuggning av sin mentala hejarcklack, för att slippa eländet och dessutom är han inte galen. Ännu.

[21:37] <Elyene> Aileen Brackenbury kliver in i klassrummet antagligen i sällskap med de andra gryffindorelever som måste läsa ämnet. Flickan har sitt bruna håret uppsatt i en hästsvans och hon ser lite fundersamt på den som nu ska undervisa de i det här ämnet. Bara tanken på det får henne att rodna lite. “god dag professorn” hälsar hon eftersom hon inte direkt vet vad hon ska kalla honom. Flickan slår sig ner bredvid Avery och lägger upp sina anteckningssaker på bordet framför henne. “hej” får hon tyst fram till honom.

[21:38] <Leffe> Angel vill inte ha fler lektioner men enligt hennes mamma så var det tydligen nyttigt för henne, så hon släpar sig in i det hemska klassrummet idag igen. “Goddag” piper hon fram och skyndar sig med att sätta sig bredvid Aileen men helst inte bredvid Avery, det var ganska hemskt sist hon gjorde det.

[21:40] <Leffe> “Hejsan mina små gosingar, idag så ska vi prata om kvinnan ganska mycket, ni grabbar kanske inte tror att det rör er men allt som rör kvinnor borde nog se till att röra er inte sant.” gubben där framma skrattar till fryntligt och blinkar tydligt till en ravenclawgrabb som sitter ganska långt fram. Pojken stirrar chockat på mannen och rodnar en aning.

[21:42] <Traxy> ‘Små gosingar’?! Vid Merlins skägg! Agatha kan inte låta bli att stöna. Karln var uppenbarligen en idiot och bara tanken på att han skulle undervisa dem om sex var bara… äckligt. Han var säkert en pedofil! Ja, så måste det givetvis vara! En pedofil!

[21:43] <Elyene> Aileen rynkar ögonbrynen lite och skruvar lite obekvämt på sig. Hon sneglar på Angel för själv så var hon inte alls så säker på att hon ville veta så mycket mer om sig själv. Små röda fläckar syns på hennes kiner och hon vänder blicken ner i bänken och börjar rita små krumelurer i sitt block för så mycket mer kan hon inte rita.

[21:45] <hollidayjunction> “Hej”, mer eller mindre fräser Avery åt Aileen, vilket inte är likt honom. “De som är homosexuella då? Får de gå?” I så fall kan Avery mycket väl tänka sig att vara det ett tag. Han har fortfarande samma sura tonfall och hoppas verkligen inte att han gjort något dumt nu. Tänk om det börjar gå rykten om honom? Fast det råder väl ingen större tvekan om hans läggning egentligen.

[21:45] <Leffe> Angel möter sin kompis blick men flickans blick innehåller en aning desperation och hade det inte varit för att tanken inte skulle slå henne så skulle hon nog vara villig att klösa sig ut ur rummet om ingen annan utväg fanns. Nu sitter hon istället kvar och lyssnar förskräckt när mannan fortsätter “Jo serrni, vi ska parata om mens idag och lite annat [21:47] <Leffe> men vi börjar vid mensen. Nu förstår att när kvinnan får ägglossning och ägget inte blir befruktat så lossnar det från väggen inne i slidan och då blir det ett sår som blöder och det blodet kommer ut från flickorna.” mannens ögon glittrar roat när han ser några grabbar skruva på sig “Se så, det är inte äckligt, kan till och med funka som glidmedel.” gubben skrockar ännu mer och måsta ta sig i sidan för det gör ganska ont av att skratta så hårt.

[21:51] <Elyene> Aileen tittar till på Avery med en rätt undrande blick. Inte över om han var homosexuell eller inte för hon var rätt säker på vilket kön han drogs mot. Hon stelnar till när gubben fortsätter sin föreläsning och näst in till stirrar på honom. Hon började känna sig rätt spyfärdig och hoppades att ingenting skulle komma upp nu på lektionen.

[21:53] <Traxy> Spyfärdig var ordet! Agatha ser ganska illamående ut hon också. Karln var ju fullständigt vidrig! Nog för att mens var kladdigt och i vägen, men att HAN ska börja prata om glidmedel… fy fasen! Ewww! Det är ganska lugnt att påstå att Agatha inte har den minsta önskan att ha sex med den här karln. Men sedan så har hon en något acquired taste också. Auktoritetsfigurer. Fast å andra sidan… den första hade varit en elev… men så hade hon förlorat intresset ganska snabbt också.

[21:56] <Leffe> Mannen fortsätter att skrocka tills han tar sig samman lite och säger “Var var jag? Jo mens ja, jo det är så att det som kommer ut är lite slemhinna och blod helt enkelt och det är inte farligt, i vissa kulturer så är det till och med så att man skopar upp mensen och lagar till det som mat och äter för att man anser att det är väldigt proteinrikt.”

[21:57] <Leffe> Nu är Angel i samma banor som de andra flickorna, kräkas skulle vara ganska trevligt. Hon har anlagt en smått grönaktig färg i ansiktet tillsammans med rodnaden och funderar på att det vore bra att helt enkelt stoppa in fingrarna i öronen så hon slapp.

[22:00] <Traxy> Laga mat med mens? Men nu får han väl för fan ändå ge sig?! Det funkar helt enkelt inte! Kanske vore det bästa ändå att lägga en tysthetsförtrollning över honom, eller en proppa-igen-öronen-formel på sig själv. Undrar om hon skulle komma undan med det? En lockande tanke…

[22:00] <Elyene> Aileen slänger sina händer för munnen och försöker titta på något annat eller snarare tänka på något annat. Var inte stolarna otroligt hårda? Dessutom fanns det väl inte så mycket att säga om mens? Det var väl bara att nämna vad det var man behövde inte gå i på vad andra gjorde för det var inte så lite äckligt utan mer det äckligaste hon någonsin varit med om.

[22:04] <Leffe> “Men serni om det är så att flickan motionerar på tok för mycket, strassar eller sånt så kanske de inte får nån mens alls, och då kan de heller inte få barn för man måste ha ägglossning för att få barn.” han kliver fram till en bänk och säger “Så hur många tjejer har fått mens här inne då?” han väntar sig faktiskt att folk ska räcka upp handen men det tänker då inte Angel göra för det är ganska gräsligt.

[22:07] <Elyene> Aileen sväljer för hon tänkte inte räcka upp handen, gubben måste vara galen varför skulle hon basunera ut det till alla sina klasskamrater hon tittar förskräckt på Angel och ser att även hon väljer att inte räcka upp handen. FLickan sjunker lite djupare ner på sin stol och vägrar titta på någon annan. Kanske om hon svimmade och var tvungen att bli utlyft härifrån då kanske hon kunde slippa det, om det inte var så att hon skulle få ta igen det vid ett senare tillfälle.

[22:14] <Traxy> Räcka upp handen för om hon hade fått mens? Far åt pipsvängen! Aldrig att hon tänker räcka upp handen för en sådan fråga! Det var bara fel och rent utav äckligt! Agatha överväger att resa sig och gå därifrån i protest, men vill inte gärna behöva förklara för Vellarvo varför hon fått poängavdrag på sexualkunskapen. Även om han säkert skulle stå på deras sida i det här fallet. Men ändå. Uppföra sig var bra, det var trots allt en ministerieutsänd, även om han var ett pervo.

[22:46] <hollidayjunction> Eftersom Avery inte är på humör att bli ignorerad av korkade lärare tappar han tålamodet ganska ordentligt. “Ifall man bara ligger med killar då, professorn? Måste man sitta här och lyssna på om tjejerna i klassen har fått mens då?” frågar han med ganska hög och mycket tydlig röst, nästan lite som att han pratar med en femåring. Avery misstänker att de flesta har fått det, för de är ju ändå sexton, men förstår mycket väl att de i ändå sexton, men förstår mycket väl att de inte vill säga något om det. Han hade verkligen inte velat det om han varit i deras situation.

[22:57] <Leffe> “Ja du gosse lille, om du bara har sex med killar så kanske du ska ta och lyssna noga så du blir av med sådana hemska idéer.” säger mannen en aning högröd i ansiktet och det märks att han inte alls tycker om tanken. “Äckligt är vad det är.” tillägger han bestämt och vänder ryggen mot pojken även om han skämtade var det för äckligt att skämta om också. “Ja ingen räckte upp handen, ingen fara, nu är det såhär att vi ska fortsätta prata om PMS som är ganska allvarligt.”

[22:58] <Leffe> Angel flämtar till lite när professorn säger att det är äckligt, så hemskt av honom! Visst att hon inte var det och inte känner sig utpekad men det är ju hemskt fördomsfullt och gräsligt sagt.

[23:00] <Traxy> Till och med Agatha kan inte låta bli att höja på ett ögonbryn. Inte för att hon var intresserad av tjejer, men alltså… var och en för sig, liksom. Om två tjejer eller två killar gillar varandra på det sättet så får de väl göra det om de tyckre det är kul. Äckligt? Inte äckligare än en kille och en tjej som gjorde sånt ihop.

[23:04] <hollidayjunction> Avery hade gärna sjunkit ihop och suttit tyst och stilla och genomlidit lektionen, men nu kan han inte det eftersom han blir förbannad på riktigt och faktiskt har något att bli arg över. “Och exakt vad är det som är så äckligt, sir, jag skulle gärna vilja ha alla detaljer?” Avery har rest sig upp och står med knutna händer och blänger på gubbjäveln, osäker på om han skall lämna klassrummet eller inte.

[23:06] <Leffe> “Nu unge man sätter ni er ner på platsen och är tyst om sådana abnormala horrida saker!” halvskriker mannan och är nu illröd i ansiktet av ilska medan han vaggar fram till den antagligen längre poängen och hötter ett finger mot honom. “Jag är professor och ni gör som jag säger! Det är äckligt och ska inte diskuteras i detta klassrum mer!” det är nästan så att mannens mage sväller där han står och bröstar upp sig.

[23:06] <Traxy> “Sen när blev du gay, Avery?” undrar Agatha stilla, eftersom Avery inte kan låta bli att göra ett spektakel av sig. Bara för att hon inte hade något emot folk som var homosexuella så kände hon inte för att börja med nån sorts gay pride-kampanj.

[23:08] <Elyene> Aileen kan inte heller förstå riktigt vad som händer men hon rycker lite i Averys hand. Inte för att hon tror att det hjälper. Det är få saker som brukar hjälpa när han är så arg. Hon vänder sig mot Agatha. “vad har du med det att göra?” hon höjer lite frågande på ögonbrynen och nej hon tål verkligen inte Agatha och det var antagligen ömsesidigt. Men så hade de nog ogillat varandra sedan första årskursen också.

[23:10] <Leffe> “TYST TYST TYST!” ropar mannen och ser ut som att han håller på att få ett smärre sammanbrott. Hemska små ungjävlar som inte gör som han säger och som pratar fast de inte ska! Hans mage häver sig upp och ner och mustachen darrar oycksbådande.

[23:12] <Traxy> Agatha tänker precis ge Aileen svar på tal, men när gubbjäveln får ett utbrott så låter hon den andra flickans fråga vara obesvarad och rycker på axlarna. De kunde tjafsa om det där senare istället, om så skulle behövas.

[23:14] <hollidayjunction> Avery står kvar och är mycket nära att köra ett finger i bröstet på professorn. Nu råkar han vara runt 20 centimeter längre och ganska så muskulös av all quidditchträning, så det är tur för Herr Darrmage att han inte slår sådana som är mindre. “Jag tycker inte att homofober som du har något att göra på Hogwarts”, säger Avery så lugnt han klarar av och undrar vart det här skall ta honom. Agatha ignorerar han, och han är rätt säker på att ganska många undrar om han är gay nu. Fast nu är det försent att ändra på det så han kan lika gärna fortsätta.

[23:17] <Leffe> “Sitt ner!” säger gubben igen och han bröstar upp sig ännu mer och försöker se hotfull ut i sin grå klädnad och den bruna mustachen, om han lyckas är upp till eleverna att avgöra. Angel är i chocktillstånd, hon var rätt säker på att Avery inte slog för det andra laget så att säga med tanke på vad han gjort med Phatt men hon tror inte det är det han reagerat på men att prata så mot en professor… otroligt.

[23:22] <Traxy> Att sätta mot en professor var väl inte så farligt, lite beroende på om professorn var en totalidiot eller inte och det var något viktigt. Som att protestera mot att behöva sy togor på Latin-lektioner eller så. Men detta var ändå en ministerieanställd, och såna var nästan ännu högre i ställning för henne.

[23:25] <hollidayjunction> “Annars vad? Skall inte ämnet ta upp alla former av sex och samlevnad på ett objektivt sätt och inte i form av en hatkampanj mot homosexuella?” Tanken att flirta med läraren slår Avery gnaska plötsligt, men han skjuter snabbt undan den eftersom han är äcklig och han vill inte hamna djupare i klistret än han måste, men nu tycker han att i alla fall någon i klassen kanske kan inse att de inte kan sitta där som mjäkiga får och bara vara tysta, för det är precis lika illa som att uttala sig som gubbjävlen gör. Eller kanske inte riktigt lika illa, men nästan.

[23:29] <Leffe> “Annars skickar jag er till elevhemsföreståndaren ögonaböj! Jag ska ha order i mitt klassrum!” ropar han ilsket och en del spott landar nog vid det här laget på Averys klädnad, så ilsken är mannen och hans undertryckta, ja faktiskt det finns mer, för pojken bubblar nog upp på ytan snart. Hade han inte varit miniserieansträlld hade han nog förhäxat snorvalpen redan. [23:33] <Leffe> “Rumpknullare har inget här att göra! De borde kastreras för allmänhetens bästa så de inte går runt och våldtar småpojkar, eller det kanske ni vill! Bli våldtagen av en äcklig bögjävel?!” mannen har tappan en del fattning nu för det var inte alls såhär som han tänkte ha sin lektion, han anser sig själv vara en ganska go fryntlig gubbe nämligen som alla elever givetvis tycker är smårolig och trevlig.

[23:35] <Elyene> Aileen stirrar på honom och gapar och sväljer lite. “men vi som gärna vill ha sex med tjejer då? även om vi är tjejer hur går det till eller är vi också lika äckliga?” hur kunde en sån där person få undervisa på hogwarts. Flickan är inte direkt den som brukade vara kaxig eller säga åt professorna något hon gillade poäng väldigt mycket vilket hennes klasskompisar nog visste om men nu kunde inte heller hon vara tyst. Hon förstod helt enkelt int…

[23:35] <hollidayjunction> “Jag hittar själv”, säger Avery och rycker åt sig väskan innan han går mot klassrumsdörren. TIll och med hans rygg ser arg ut, och han är nära att bara vända om och försöka slå ihjäl gubben när han börjar skrika. Istället kyter han händerna ännu hårdare och nöjer sig med att vända sig halvt om. “Ta er samman. Det där skrikandet är patetiskt, sir.” fräser Avery åt honom innan han går ut och stänger dörren efter sig, betydligt hårdare än han hade behövt, men så är han inte på sådär jättebra humör heller. Han är faktiskt inte så lite chockad över mannens uppträdande, och tvingas stå still utanför klassrummet och bara andas, för han kan knappt tro att det som hände är helt sant.

[23:37] <Traxy> Inte ens Agatha är på humör nu. Vilken förbannad jävla människa! “Sir!” säger hon strängt, som om hon vore hans mamma. “Det finns de av oss som önskar lära oss saker och ting. Ska vi ha lektion eller tänker ni fortsätta tjata om hur fel det är med homosexualitet? Det finns de av oss som inte bryr oss om vad ni eller andra tycker om den saken, utan som faktiskt vill bli undervisade.” Hon förvånade tll och med sig själv.

[23:39] <Leffe> Angel flämtar till när gubben börjar skrika om rumknullare och kan faktiskt inte heller hålla truten “Jag tror jag också går professorn.” sedan plockar hon upp sin väska och ger sig på väg ut och säger till Aileen “Kommer du eller?” Mannen skriker “Sitt ner i mitt klassrum! Sitt ner!” han rultar fram till dörren, smäller upp den och ropar efter Avery “Unge kom tillbaka! Jag kommer rapportera detta till Rektorn!”

[23:40] <Elyene> Aileen vill inte heller bli undervisad hon vill gå därifrån, hon hittade också till professor Bexhills kontor och visst borde hon föregå med gott exempel. Aileen tittar på Angel och nickar hon plockar snabbt ihop sina saker och rätt snabbt är nog både hon och Angel utanför dörren. Satans gubbe inte för att det gjorde något att bli av med lektionen för den var verkligen hemskt och han var hemsk och borde anmälas det tänkte hon se till att han borde anmälas det tänkte hon se till att han blev.

[23:41] <Leffe> Gubben smäller igen dörren efter de tre trotsiga eleverna och ser totalt tilltuffsad ut. “Resten sitter ner och håller truten! Slå upp sidan sju i böckerna och läs om PMS!” säger han innan han rultar fram till skrivbordet och sätter sig ner andfådd och uppstressad. Det här gick så inte som han väntat sig.

[23:42] <Traxy> Agatha suckar frustrerat och funderar på att gå hon också, men eftersom hon inte vill verka sympatisera med några gryffindorare så sitter hon kvar på sin plats och slår upp sidan sju och börjar läsa.

[23:45] <Leffe> När situationen lugnat ner sig en aning så ställer sig mannen upp igen, de har läst i tystnad i kanske en kvart vid det här laget och han harklar sig för att få deras uppmärksamhet. “Bra, bra…” säger han. “vem kan sammanfatta det som vi nyss läst?” Hans ton är kort och inte alls lika fryntlig som den var i början av lektionen.

[23:48] <Traxy> Eftersom Agatha visserligen inte gått därifrån i protest men för den sakens skull inte tyckte att lektionen var något att ha, så sitter hon tyst och vägrar räcka upp handen. Hon hade inte kunnat koncentrera sig så bra på texten ändå, men hon tänkte inte prata mer med honom om hon inte var tvingad till det. Skitgubbe.

[23:50] <Leffe> En pojke som tycker att det mesta är ganska underhållande räcker upp handen och berättar kort om vad som står i texten, vilket finns i lektionstexten så ni får gärna läsa där. “Bra. Preventivmedel då i så fall… det bästa är givetvis att inte ha sex alls, då blir man inte sjuk och inte gravid heller.” säger han kort och koncist.

[23:51] <Traxy> Ahh, så det var där skon klämde. He wasn’t gettin’ any! Haha, ja, men det förklarade saken ganska bra ju. Agatha kan inte låta bli att flina lite för sig själv, vilket hon försöker dölja.

[23:52] <Leffe> “Det finns även trolldrycker och trollformler som kan ge önskad effekt. Det är betydligt mer tillförlitligt att använda sig av trolldrycker än trollformler då de senare kan ha en tendens att sluta verka för snabbt eller göras fel.” berättar gubben i ganska monoton och moloken röst men med en hint av ilska där bakom, han var nog tvungen att ta sig ett snacka med rektorn sen om elevernas horrida uppförande.

[23:57] <Traxy> Jo tack, en av dem hade en viss eftersmak av tropiska frukter. Hon tyckte om den. Fast det hade ju den något skruvade effekten att hon inte kunde dricka tropiska frukter-juice till frukost längre utan att få ganska detaljerade flashbacks. Flashbacks som inte var helt rumsrena.

[00:00] <Leffe> “I värsta fall kan en felslagen preventivtrollformel göra personen helt impotent och det har funnits fall när delar av könsorganen helt trollats bort. Om inte drycken är upp till standard kan den bland annat orsaka extrem fertilitet tillsammans med andra seriösa skador på fortplantningsdugligheten. Detta gäller även för trollformler. Så det är viktigt att se till att du får din dryck ifrån seriösa handlare som vet vad de håller på med. ” fortsätter gubben med samma tonfall och hoppas att han ska gå igenom allt snart så han kan släppa lös klassen. Hemska snorungar.

[00:04] <Traxy> Seriösa handlare… Om man har en släkt som är ganska känd för trolldrycker, eller åtminstone har en person som är ganska framstående inom ämnet så är det ganska troligt att Agatha inte kommer ha några problem med att hitta trolldrycker för att förhindra att det blir några vindögda ungar som spelar banjo och sätter på grisen ihop med Alfonso.

[00:32] <Leffe> “Packa ihop sakerna nu, ni kan gå” säger han antagligen ungefär samtidigt som dörren kommer att öppnas till klassrummet för det vore bara mesigt att knacka när de väl är framme.

Samtidigt i en annan del av slottet…

[23:46] <hollidayjunction> Avery har börjat gå och vill de komma ikapp får de antagligen halvspringa, för han är för arg för att gå långsamt. “Han är min”, säger han dovt ifall Aileen och Angel kommer ikapp, med betydelsen att de ger fan i att säga något till Bexhill, för han vill ha nöjet att sätta dit gubben. Att det här inte resulterar i att gubben råkar illa ut kan han inte ens föreställa sig.

[23:48] <Leffe> “Vi är lika upprörda som du är Avery.” säger Angel som faktiskt har ett ganska hetsigt humör hon också om den sidan ska till. Angel har absolut halvsprungit med tanke på att hon ville ikapp Avery och hon ville bort från den äcklige gubben. Om de kommer få skit för detta eller om det är gubben som kommer få problem vet hon dock inte, det beror på hur Bexhill hanterar det såklart.

[23:49] <Elyene> Aileen småspringer ikapp Avery utan att säga något hon försöker komma fram till vad som faktiskt hände. Det var ofattbart och visst kunde Avery få säga till Bexhill vad som hände det gjorde henne inget men det berodde väl på hur arg Avery var och om han var så arg att han inte kunde få fram det han ville. “skitgubbe” muttrar hon för sig själv och kommer fram till professor Bexhills kontor och ser frågande på Avery han fick väl sköta det

[23:50] <hollidayjunction> “Det var jag som fångade honom”, svarar Avery ganska hetsigt och tänker inte riktigt på vad han använder för ord, men ja, han ser väl lite på mannen som om han var ett jaktbyte, på ett mycket dåligt sätt eftersom Avery tänker äta upp honom. Avery stannar tvärt utanför Bexhills kontor och försöker lugna ner sin andning lite eftersom han nästan hyperventilerar. Dessutom känns det som han har en blandning av adrenalin och testosteron ända upp till öronen eller något i den stilen, och det är nog inte så jättebra att bara storma rakt in och börja skrika. Efter några ögonblick knackar han i alla fall på så försiktigt han kan, men det blir nog ändå ganska våldsamt.

[00:00] <Traxy> “Ja ja, ta det lugnt… Ni behöver inte slå ner dörren,” hörs det från andra sidan dörren, en röst som hörs bättre ju närmre dörren den kommer. Med ett gnisslande öppnas dörren och professorn kikar ut. Att få syn på tre sjätteårselever bara sådär gör honom ganska förvånad. Med en titt på klockan, som om den förklarar något, så ber han dem att kliva in. “Har inte ni en lektion att vara på nu?”

[00:03] <Leffe> Angel ser sammanbiten och lite tilltofsad ut, inte för att hon inte är prydlig som så men hennes stressade uppsyn är ganska slående. Hon har lust att säga nått till Avery eller professor Bexhill men låter bli utan står bara tyst istället med blicken flackande mellan alla personer där.

[00:04] <hollidayjunction> “Vi gick när professorn började skrika nedsättande saker om homosexuella.” Avery tycker faktiskt att det är ett ganska bra svar. Mycket beskrivande och så. Det förklarar i alla fall kärnan i det hela, nämligen varför de gått och varför professorn är en idiot som borde få sparken så hårt att det känns som om han blev påsatt av ett troll.

[00:07] <Traxy> Det är inte utan att Bexhill stirrar på Avery i några sekunder innan han kan säga något. “Ursäkta?” säger han då. Vad hade pojken sagt egentligen? “Nedsättande saker om homosexuella? Vem var detta?” En lärare som skrek åt eleverna? Det lät ganska så otroligt.

[00:08] <Elyene> Aileen nickar hon med eftersom det faktiskt stämde och hon kan fortfarande inte riktigt fatta vad som hände. Hon står och trampar och håller med men undviker att explodera och köra sin egen variant av vad som hände. Han borde få sparken på en gång, oavsett om han var ministerieanställd eller inte.

[00:10] <hollidayjunction> “Ministerie… Den ministerieanställda som tydligen skall undervisa i sex och samlevnad. Han tycker tydligen att homosexuella är rumpknullare som skall tvångskastreras så att de inte våldtar småpojkar eller hur det nu var han uttryckte det.” Avery hade i vanliga fall aldrig sagt något sådant, och nu blir han faktiskt röd i ansiktet och ser lite skamsen ut över att ens upprepa det, men han är samtidigt förbannad.

[00:11] <Leffe> “Ja professorn, han sa faktiskt så.” säger Angel som för att förtydliga att de haft en bra anledning att gått ifrån lektionen. Hon gjorde aldrig sådant annars, that was just unheard of.

[00:12] <Traxy> Vilka ord som kom ur pojkens mun! Det var verkligen sällsamt! Blicken faller på Aileen, för att se om hon tänker instämma hon också. Angel hade ju i alla fall hållit med Avery.

[00:14] <Elyene> När professorn tittar på henne så höjer hon frågande på ögonbrynen. “tror du vi skulle hitta på sådana saker professorn?” hon skulle aldrig ens komma på tanken hur vidig hon än tyckte att personen var så skulle hon inte kunna hitta på saker om någon annan på det sättet. “Han hade verkligen starka åsikter när det gäller homosexuella och det var så han sa” hon är röd om kinderna men inte för att hon tycker det är pinsamt utan för att hon är arg.

[00:18] <Traxy> Det var inte det att han betvivlade det Avery och Angel, utan snarare det att det var så otroligt att en lärare skulle ha sagt något sådant att han bara är tvungen att höra det från en till. “På så sätt,” säger han sammanbitet. Han kan inte riktigt med att upprepa det Avery sagt, eftersom det var lite väl magstarkt. “Ministerie-typ som undervisar i Sex och Samlevnad, säger ni? Det var värst.” Det är inte riktigt varje dag som elever kommer och påstår att lärare kallat homosexuella för rövknullande pedofiler och våldtäktsmän… så han vet inte riktigt hur han ska reagera. “Är han fortfarande kvar?”

[00:20] <Leffe> “Vet inte professorn men lektionen borde inte sluta förrän om en kvart…” säger Angel lite osäkert. Det var ju inte säkert att han var kvar där bara för att lektionen borde hålla på längre.

[00:20] <Elyene> “vi gick i alla fall från lektionen så han är väl kvar om det inte är så att alla andra elever och valt att lämna den avskyvärt hemska lektionen” hon är på väg att säga mer men biter sig i läppen för att få tyst på sig själv. Var mannen befann sig hade hon ingen aning om men eftersom lektionen inte var klar så borde han fortfarande befinna sig där.

[00:23] <hollidayjunction> Avery bara nickar, för det borde han vara. Det har ju inte gått så lång tid sedan de gick, så han borde vara kvar, fast Avery är ingen vidare rationellt tänkande människa just nu, mer uppretad neandertalare som vill göra processen kort med professor Dick eller vad han nu heter. Egentligen kännr han att han behöver gå ut och lugna ner sig, men gör inte det eftersom han vill se hur det går för gubbjäveln.

[00:23] <Traxy> “Då får vi väl gå och se om han är kvar,” konstaterar han, eftersom han tydligen inte verkade ha några planer på att gå till rektorn istället riktigt än. “Led vägen, mina vänner!” Han tittar snabbt efter så att han har allt och är först lite förvirrad över var han gjort av sina glasögon, tills han kommer på att han har dem på sig. Dörren till kontoret stänger han ordentligt bakom sig och låser.

[00:26] <hollidayjunction> Avery vänder på klacken och går iväg i samma halsbrytande fart som tidigare, rakt mot klassrummet för att förhoppningsvis få tag på äcklet. Han är rätt så nöjd över att det här inte riktigt går som gubben förmodligen väntat sig.

[00:28] <Traxy> Trots att Bexhill hade ett antal år på nacken så var han ändå rätt bra på att hänga med, även om han inte lyckas hålla en halsbrytande fart. Inte riktigt lårbenshalsbrytande heller, eftersom han förmodligen inte verkar vara äldre än 55-60 eller något sådant.

[00:32] <hollidayjunction> Efter en trevlig promenad stannar Avery utanför klassrummet han lämnat för bara en liten stund sedan och hoppas att gubben sitter där inne, intet ont anande, och filar på sina feta lögner.

[00:34] <Traxy> Agatha tar och samlar ihop sina saker med en något missbelåten min. Hon funderar på om det är värt och gå och prata med Vellarvo om detta, men hon tänker att det vore lite mesigt. Särskilt som hon faktiskt inte var homosexuell själv eller hade någon kompis som var det eller på annat sätt faktiskt brydde sig om vad folk säger om homosexuella. Så hon ska nog skriva brev till sin farbror om det istället.

[00:34] <Elyene> Aileen får upp hög fart hon med och stannar till precis innan de kommer fram till klassrummet och vänder blicken mot professorn. Han fick gå in i klassrummet hon följde med sen men han fick ta steget in. Hon fingrar lite på en hårlock medan hon väntar på vad som komma skall.

[00:36] <Traxy> Innan hon hinner gå därifrån så dyker däremot en annan elevhemsföreståndare upp i dörröppningen. Bexhill. Så det var dit Gryffindårarna gått. För att gråta hos spökälskaren! Hah, MESAR!! Sedan kommer hon ju på att hon själv precis funderat på att gå till sin egen.

[00:38] <Traxy> “Ursäkta mig, sir,” säger professorn på ett sätt som åtminstone verkade ganska oskyldigt. Till och med mesigt. Även om det kanske lät som att han inte alls tänkte säga något ont om karln så var det inte riktigt det han hade planerat. “Har ni tid en stund?”

[00:40] <hollidayjunction> Om något är mesigt så är det att sitta kvar som ett jävla fån som inte har några egna åsikter alls. Eller välja det bara för att det är den enklaste tvägen. Har de tur så har de gjrot slut på ministerietyper osm kan undervisa i det här ämnet, så att de slipper det för gott.

[00:41] <hollidayjunction> Om något är mesigt så är det att sitta kvar som ett jävla fån som inte har några egna åsikter alls. Eller välja det bara för att det är den enklaste tvägen. Har de tur så har de gjrot slut på ministerietyper osm kan undervisa i det här ämnet, så att de slipper det för gott.

[00:44] <Leffe> “Jag sa att ni kan gå” säger mannen till eleverna som verkar vara fastklistrade i sina stolar. Även om de vill vara kvar så var det nog bäst att de gick ändå så de elever som är kvar rör sig mot dörrarna, även om vissa försöker sinka sig så de kan höra vad som händer sen. “Visst professorn, jag ser att ni fått sällskap..” den tjocke gubben blänger irriterat på de tre eleverna som antagligen flankerar Bexhill, med en blick som helst skulle vilja krossa dem, hårt och snabbt.

[00:45] <Traxy> Agatha vill inte gärna gå nu när en riktig lärare dykt upp, så hon är en om dem som långsamt rör sig mot dörrarna. Kanske kunde hon ställa sig alldeles utanför och lyssna?

[00:47] <Traxy> “Hm?” Han ser sig omkring. “Ja. Ja, just det. Precis.” Bexhill nickar lite. “Jag fick precis höra av dessa eminenta elever att ni tydligen ska ha sagt till dem… kan ni upprepa det ni sade, Woodrow?” Det var ju inte riktigt sådana ord han själv var van vid att yttra. Hans gamla mamma, om hon fortfarande levt, skulle tvingat honom att tvätta munnen med tvål om hon hade hört honom säga något sådant.

[00:49] <Leffe> “Han sa att rumpknullare var våldtäcksmän och pedifiler” säger Angel hårt även om hon inte fått ordet eftersom hennes ilska väcks till liv när hon får syn på gubben igen med sitt fula huvud och den gräsliga mustachen.

[01:05] <hollidayjunction> “Du skriver om historien”, meddelar Avery bara och ser ut att ha fått en del känslor under kontroll nu. Hna är i alla fall inte nära att flyga på läraren och slå honom sönder och samman längre.

[01:06] <Traxy> Agatha blir lite stött över att bli knuffad ur rummet på det där sättet, faktiskt, så hon håller sig kvar utanför i korridoren och försöker lyssna. Bexhill ser lite skeptiskt på karln. Nog för att elever kunde vara fantasifulla ibland och han borde egentligen tro en ministerieanställd, men samtidigt så var eleverna alldeles för genuint upprörda för att kunna hitta på något sånt här. Åtminstone förväntade han sig verkligen inte att två prefekter skulle hitta på rövarhistorier för skojs skull.

[01:07] <Elyene> Aileen står bredvid Avery inte för att hon hade en chans att stoppa honom om han skulle få för sig att anfalla läraren även om hon ser ut som en flygande kötbulle utklädd till ailien men det var inte något som hörde ut utan bara ett försök att dryga ut texten lite. Hon nickar i alla fall instämmande. “vi har inte sagt sakerna från början” utbrister hon något bestört för det var rätt äckligt och hon hade nog inte kommit att tänka på det.

[01:13] <Leffe> “Givetvis så påstår de det, de vill inte bli utkastade från klassrummet och sedan få avdrag och strafftjänst utan de hittar på hemska anklagelser och kastar det i ansiktet på hederligt folk.” menar mannen och blir en aning upprörd, och det är han fast inte av samma anledning som han vill att det ska verka.

[01:13] <Leffe> “Du ljuger! Du ljuger ju faktist!” utropar Angel helt bestört, hon borde inte bli förvånad men hon bli det och blänger ilsket på gubben. “Professor Bexhill han ljuger!”

[01:16] <Traxy> “Jag har en bror som är homosexuell,” ljuger Bexhill för att se om karln reagerar. “Jag är ganska fäst vid honom. Så ni påstår inte att han är onormal då?” Förhoppningsvis var karln alldeles för inskränkt för att inse att Bexhill försökte provocera fram ett svar.

[01:18] <Elyene> Japp han ljög den jäveln men han var en sådan typ som gjorde sådant så hon var inte direkt förvånad. “du kan väl inte påstå att vi alla tre har hittat på att att” hon får inte fram orden. Människan var galen och en fara för mänsligheten på Hogwarts. Något måste göras och hon tänkte samla in vittnesuppgifter från resterande elever till och med Agatha om nu hon ville hjälpa till men hon skulle försöka i alla fall.

[01:19] <Leffe> “Jag vet inte vad för lögner som dessa ungar han spottat ut..” svarar han som i ett svar, mannen må bli arg men han är inte korkad och han säger inte rakt ut att han inte tycker om homosexuella men han säger inte att han tycker om dem heller. “Jag är bara besviken att en professor på denna skola hellre tror på tre ungdomar än på en ministerieanställd.”

[01:22] <Traxy> “Att ni är ministerieanställd betyder inte att ni automatiskt är trovärdig, min bäste herre,” svarar Bexhill ganska kyligt, något som inte är helt karaktäristiskt för honom. “Eller har ni redan lyckats förtränga rättsrötan Ni-vet-vem orsakade?” Att Bexhill gillar blivande aurorer beror ju som sagt på en viss ståndpunkt han haft X antal år tidigare, och när han drog upp det ämnet på ett eller annat sätt så var han inte att leka med.

[01:23] <Leffe> “Ni-vet-vem har plötsligt något att göra med lektioner på Hogwats? Inte undra på att ni hellre tror på dem, men jag ska nog ta och prata med min chef om detta.” menar mennan hårt och bröstar upp sig igen så att magen guppar och han drar irriterat i sin mustash.

[01:25] <hollidayjunction> “Veritaserum”, fräser Avery surt och hoppas att det tar skruv, så att gubben fattar att han lugnt skulle kunna gå med på att dricka det. En sextonåring har ingen chans att lura det. Det borde både han och Bexhill förstå.

[01:25] <Traxy> “Gör ni det. Han lär ha en hel klass som gärna ställer upp som vittnen om så skulle behövas. Det skulle han eller hon förmodligen tycka var ganska intressant.” Och han var inte färdig än, inte alls. “Att jag har tre sjätteårselever som lämnar en lektion och knackar på hos mig är inte särskilt vanligt. Särskilt inte dessa tre.” Särskilt inte två prefekter. Det vore ganska otänkbart.

[01:26] <Elyene> Aileen nickar häftigt hon var beredd att dricka det bara de inte frågade en massa andra saker också för då kunde det bli pinsamt men vad gjorde man inte för att vinna det här. Hon var mycket för att vinna och ibland kunde det kanske gå lite väl hett till men ändå.

[01:26] <Leffe> “Nonsens!” utbrister gubben när han hör Averys kommentar sedan tillägger han “Jag tänker inte stanna kvar och lyssna på dessa anklagelser, ut ur min väg!” fräser han för detta går tydligen inte heller som han vill, men det gjorde tydligen inte mycket av det han gör. Han roffar åt sig sina papper och lägger dem under armen innan han börjar rulta ut ur klassrummet.

[01:29] <Traxy> Bexhill tänker inte vara i vägen om det mustaschprydda bowlingklotet tänkte gå därifrån. Bara trevligt att bli av med honom. Däremot så hade han en sak han tänkte säga till eleverna i förbigående så att karln skulle kunna höra det, nämligen detta: “Visste ni förresten att de som uttrycker störst homofobi i själva verket försöker förtränga homosexuella känslor inom sig själva?” Han flinar okynnigt när han sagt detta, riktat till eleverna och inte gubbfan, för om det var något som Aurelius Bexhill varit när han själv var elev, så var det en som inte kunde låta bli att jävlas med folk.

[01:32] <Leffe> Mannen stannar upp i sina steg och darrar av undertryckt ilska men han vänder sig inte om utan fnyser bara innan han försvinner ut ur klassrummet. Det var alldeles för korkat att nappa på betet även om han gjort det innan, men av någon anledning så nappar han inte lika lätt om han handskas med vuxna.

[01:36] <Traxy> “Det var ju synd,” tycker Bexhill, som gärna hade velat gnabbas lite mer med karln. Det här hade inte varit lika roligt som han trott att det skulle bli. Men men. Han fick väl diskutera det med rektorn nån dag. Agatha får nästan dörren på sig eftersom hon stått och tjuvlyssnat utanför, men hon gör sitt bästa för att se oskyldig ut och knyter skorna.

%d bloggers like this: